MHP Gebze'de Sürpriz Başkan Adayı!

Önümüzdeki hafta yapılacak MHP Gebze kongresinde aday olacağı konulan eski İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, büyük bir sürprize imza atarak İl Başkanlığı’na aday olduğu açıkladı,

MHP Gebze'de Sürpriz Başkan Adayı!
banner158
banner174

 Önümüzdeki hafta yapılacak MHP Gebze kongresinde aday olacağı konulan eski İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, büyük bir sürprize imza atarak İl Başkanlığı’na aday olduğu açıkladı, önümüzdeki hafta yapılacak Gebze İlçe kongresinde ise adaylarının Avukat Ömer Cihan olduğunu duyurdu. Taşdemir, ekibiyle birlikte bu sabah düzenlediği basın toplantısında Ömer Cihan Kavak’la birlikte aday olduklarını açıklarken, partililer tarafından güçlü bir destek gördü. Taşdemir, “Arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmelerde daha büyük bir vizyonla hareket ederek İl Başkan adaylığımı açıklıyorum, Gebze İlçe Başkan adayımız da Avukat Ömer Cihan Kavak kardeşimizdir.”dedi. 

Gebze’de ki çalışmalarını anlatarak başlayan Taşdemir, “MHP 51 yıldır Türk siyasetinde varlığını devam ettirmekte. 40 yıldır hizmetinde bulunduğumuz bu harekette bir nefer olarak İlçe Başkanlığı, meclis üyeliği, Ocak başkanlığı yaparak çalıştık. MHP’nin halen daha üst kurul delegesiyim. Yarım kalan meseleleri tamamlamak, 2023 hedefine doğru kavuşma yolundaki MHP için gönül seferberliği başlatarak, daha ileriye gitmek için varız. 2013’de İlçe Başkanı olarak göreve başladığımızda 19 bin oy 1200 delegemiz vardı. Bunu 35 bin oy bandında çıkararak yüzde 67 yükseliş gösterdik. 1200 olan üye sayısını 5 bine çıkardık, 7 tane seçim yaşadık. Son 24 haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı’na Kocaeli genelinde en fazla oyu getiren teşkilat olduk. 

 Çok başarılı bir süreç geçirdik, ömrümüzü verdiğimiz bu harekette kimsenin başını öne eğmedik, kimseyle pazarlık yapmadık, davanın adamı olduk, kimsenin adamı olmadık. Sanal ortamda bir çok çapsız, vizyonsuz sosyal medyada fitne fesat için çaba sarf ettiklerini görüyoruz. Biz Devlet Bahçeli’nin hizmetindeyiz, onun yolunda hizmet edeceğiz. Dün tarlada kongre yapmak için imza toplayanlar, genel başkanımız hastanede yatarken imza verenlerin bizi Devlet Bahçeli karşıtı gibi göstermeye çapları yetmez. Bunlara hiç takılmadan yolumuza devam edeceğiz. Bu uzun ve çetin bit yola inanan arkadaşlarımızla devam edeceğiz. Mensubu olmaktan ödünç duyduğumuz bu harekette makam ve mevki peşinde olmadık, olmayacağız.

​​​​​​​

Partimizde beraber ilçe yönetiminde bulunduğumuz, genç jenerasyonun adayı olan Bülent Özdemir kardeşimizin Üyeliği silinerek adaylığı engellendi. MHP’de herkesin aday olma hakkı vardır. Ancak Böyle ufak tefek ayak oyunlarıyla Ülkücüleri kimse sindiremez. Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir. Böyle bir hareket doğru değil. Bu işlerden vazgeçsinler, klavye kabadayılığı yapmasınalar. Hepimiz buradayız. Kutlu harekete kendi çıkar ve menfaatleri için bu kutlu harekette kimseyi karşı karşıya getirmesinler.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2020, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178