banner166

MHP İzmit İlçe Başkanı istifa etti

MHP İzmit İlçe Başkanı istifa etti

MHP İzmit İlçe Başkanı istifa etti
banner158
banner174
MHP kurultay tartışmaları devam ederken, MHP Genel Başkanlığı için Meral Akşener’i destekleyen Üst Kurul Delegesi ve MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen, bu akşam ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. Başkan Dilmen, “Kimseye küskün, kırgın değilim. İmza veren muhalif grup üzerinde baskı var. Baskıdan dolayı teşkilat zarar görmesin diye bu kararı aldım” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi, 4 il ve 1 merkez ilçe teşkilatını muhalif yapıyı destekledikleri için bu akşam görevden aldı. Bir ilçe başkanı istifası ise Kocaeli’nden geldi. MHP İzmit İlçeBaşkan Kaan Dilmen, muhali yapıya baskıdan dolayı istifa ettiğini  çıkladı. Kimseye küskün ve kırgın olmadığını vurgulayan Başkan Dilmen, “İmza veren muhalif grup üzerinde baskı var.Baskıdan dolayı teşkilat zarar görmesin diye bu kararı aldım” ifadelerini kullandı.

 

MUHALİF GRUP ÜZERİNDE BASKI VAR

Dilmen, “Kararımda etkili olan düşüncem, teşkilatın önünü açmak oldu. Açıkcası motivasyonumu kaybettim. İmza veren muhalif grup üzerinde baskı var. Baskıdan dolayı teşkilat zarar görmesin diye bu kararı aldım. Benim dışımda kimse zarar görmesin. Meral Hanımı desteklediğimden dolayı etik olarak bir karar vermem gerekiyordu ve aldığım kararı da uyguladım”

 

İLÇE BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETTİM

“Süreç yargıda, eğer daha önce ki davalar örnek alınırsa, ek süreden sonra kongre kararını almak zorundalar. İlçe başkanlığından istifa ettim. 5 ilin görevden alınması gerçekleşebilecek süreci gösterdi. Bir risk vardı, kararı veren benim. Aldığım değişim kararı başkalarını da bağladığını düşündüm. Kimse zarar görmesin diye  bu kararı aldım. Kimse ile küskünlük ve kırgınlığım yok”

 

SEÇMEN BİZE KIRIK NOT VERDİ

“Yaptığımız çalışmaların seçmen bize kırık not verdi. Seçmenin gözünde aldığımız not kırık siz yanlış yapıyorsunuz dediler. Ben sürecini böyle okuduğum için değişimden yana tavır aldım.”


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2016, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER