banner166

Op.Dr. Burcu Çetinkaya’dan “BELEDİYE’DEN SAĞLIK HİZMETİ”

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla 1 Nisan sonrasında Belediye olarak nasıl bir sağlık çalışması yapacaklarını açıklyan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, yapacağımız çalışmaların tamı sağlık yatırımlarını tamamlar nitelikte olacağını belirterek, hizmete anında ulaşmalarını sağlayacaklarının altını çizdi.

Op.Dr. Burcu Çetinkaya’dan “BELEDİYE’DEN SAĞLIK HİZMETİ”
banner158
banner174
Belediyelerin yol, su, kaldırım ve tesis gibi hizmetlerinin aslında reklam yapılacak hizmetler olmadığını bunların asli görevler olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya,biz “sosyal belediyecilik yapacağız beton belediyeciliği değil” dedi.

 

“BELEDİYE HİZMET İŞİ”
Belediye sağlık merkezi kurulması ile Gebze’deki sağlık yatırımlarını tamamlayıcı nitelikte olacak proje olacağını ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “Gebze’nin farklı noktalarında ve köylerinde kuracağımız sağlık merkezlerimiz ile vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine kolayca ulaşımını sağlayacağız. Mobil sağlık hizmetleriyle vatandaşımızın ulaşamayacağı koşullarda hizmet için biz onlara ulaşacağız.-Proje kapsamında inşa edilecek sağlık merkezlerinde diş polikliniği, diyetisyen, psikolog, pedagog, alkol ve madde bağımlılığı tedavi ve eğitim merkezi, teşhis ve tedavi imkânlarının yanında aile danışma hizmetleri de bulunacak. Belediyeyi sadece halkımız imar anlamında hatııııırlıyor. Biz bu şablonu ortadan kaldırmayı istiyıoruz. Belediye denilince akla para gelmeyecek. Belediye denilince akla sıcak bir sevgi gönle muhabbet ve huzur gelecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER