Saadet Partisi genel merkezinin yanındadır!

SP İl Başkanı Zafer Mutlu sorunların konuşularak çözüleceğini, tavırlarının ise genel merkezden yana olduğunu söyledi.

Saadet Partisi genel merkezinin yanındadır!
banner158
banner174
 Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Avukat Zafer Mutlu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asıltürk’ün kongre çağrısı yaptığı partilerinde tavırlarının genel merkezden yana olduğunu kaydetti. Başkan Mutlu, SP Gebze İlçe Teşkilatı’nın Ellade Cafe’de düzenlediği basın toplantısında, Oğuzhan Asıltürk’ün söz konusu çıkışının ardından teşkilat üyelerinin Asıltürk’e yönelik ağır ifadelerini doğru bulmadıklarını belirtip, “Aykırı fikirler olabilir. İstanbul İl Teşktilatı’nın kongresinde de olmuştu. Bir araya gelinerek oturulur, konuşulur ve çözüm olur. Uzlaşma ortaya çıkacaktır. Saadet Partisi’nin duruşunu değiştirecek bir durum olmaz. SP Kocaeli Teşkilatı olarak genel merkez ve genel başkanımızın yanındayız” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel toplantının açılışında yaptığı konuşmada pandemi sürecinde siyaseti insanların maddi manevi yanlarında olarak geçirdiklerini, sağlıkla ilgili yaşanan sorunlarda sürekli telefon diyaloğu kurduklarını söyledi. Türel, Ramazan ayı içinde taleplerin yoğunlaştığını kaydetti.2.5 aydır Geçim İttifakı saha çalışmaları sürdürdüklerini belirten Türel mobil pankart uygulaması ile yürüttükleri propaganda sürecinde insanların hislerine tercüman olduklarına dair olumlu tepkiler aldıklarını belirtip, “Sıkıntıların giderilmesi için iktidara gelmemiz gerektiğini gördük” dedi.

Yerele dair Gebze Belediyesi çalışmalarını değerlerinden Başkan Türel, kamyoncular garajının kamuya kazandırılması ve kent merkezinde otopark kurulmasını yerinde ancak çalışmaların ve beklentilerin bütününde yetersiz bulduklarını söyledi. Balküpü Kavşağı’ndaki kavşak çalışmasının Anibal Sapağı’ndaki çalışmaya benzememesi dileğinde bulunan Türel, “Belediye başkanımızın ağzı iyi laf yapıyor ama il adayı Gebze’nin yaşanabilir bir kent olması için icraat istiyoruz” diye konuştu.Saadet Partisi İl Başkanı Avukat Zafer Mutlu, Saadet Partisi’nin oy oranı her ne olursa olsun her dönem fikirleri dikkate alınan parti olduğunu belirtip çalışmalarını yarın seçim olacak anlayışı ve iktidara geleceklerine dair inançla sürdürdüklerini söyledi.

Türkiye’de ekonomik kriz sürerken pandeminin bu krizi vatandaşa olumsuz yansıyacak şekilde daha derinleştirdiğine dikkat çeken Başkan Mutlu, tüm siyasi partilerin genel başkanlarının seçim ittifakı konuşmaktan öte vatandaşın bu sorunun çözümü için bir araya gelmesi gerektiğini savundu. Mutlu, “Bugün siyasi çekişme günü değildir. Ancak ülkemizin gündemi günde bir saat konuşulurken, diğer 23 saat ülke gündemi olmayan konularla geçmektedir. Bir mafya liderinin sözleri gündemi belirlemektedir. Öncelikle kendi yurdumuzun insanının hayatını kolaylaştıracak konuları konuşmalıyız” dedi.Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte ekonomide yaşanan sıkıntıların iktidarın yanlış politikalarından kaynaklı olduğunu öne süren Mutlu, “Sebep üretime değil geçilmeyen köprülere, kullanılmayan havalanları ve hastanelere aktarılan kaynaktır. Hâlbuki bugün ithal ettiğimiz ürünlerin üretimine yönelseydik dahi bu sıkıntıları yaşamazdık. Mili Görüş gömleği çıkartıldıktan sonra stratejik müttefiklerimiz olarak görülen ABD ve Avrupa ile atılan adımlardan dolayı gerek iç gerekse dış politikamızda istenen adımlar atılamadı” diye konuştu.

Saadet Partisi’nin taleplerini ülkede adaletin sağlanması, liyakatlı insanların iş başına getirilmesi, kaynakların sonuna kadar değerlendirilmesi, yargıya müdahale edilmemesi ve bağımsız yargı, fırsat eşitliği olarak sıralayan Mutlu, “1996 yılında sadece 11 ay süreyle Refah Partisi’nin iktidar ortaklığında insanların ekonomik olarak nasıl rahatladığını gördük. 8 ülkenin bir araya gelerek emperyalizme, kapitalizme nasıl kafa tuttuğunu gördük. Yeter ki ABD ve Batı ile stratejik müttefiklik sona ersin” dedi.Başkan Mutlu her imkanda bu ülkeye katkı vermeye devam edeceklerini, iktidarın aleyhlerindeki kara propagandasına alet olmayacaklarını kaydedip, “Bu idealleri kimle hayata geçireceksek, onlarla yürüyeceğiz” diye konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2021, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER