banner166

Selahattin Kaya Sert Çıktı

Büyük bir Provokasyonla Karşı Karşıyayız

Selahattin Kaya Sert Çıktı
banner158
banner174
 CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırılara sert çıktı. Kaya yaptığı basın açıklaması ile iktidarı sert sözlerle eleştirdi.

KAYA YAZILI AÇIKLAMADA ŞU GÖRÜŞLERİ DİLE GETİRDİ; 

Bugünlerde artan terör saldırılarıyla ülkemizin dört bir yanı  ateş yangınına çevrilmiş, şehitlerimizin acısı tüm yurttaşlarımızın yüreğini yakmıştır. Bugün elini kolunu sallayarak terör örgütleri bomba yığınağı yapabiliyorsa, tonlarca patlayıcıları ülkemizin bir ucundan diğer ucuna taşıyabiliyorsa; soruyoruz bu zafiyet sadece bugünün bir zafiyetimi yoksa yıllardır iktidarın yanlış açılımlarıyla politikalarıyla terör örgütlerinin hazırlık yaptığı bir evrenin mi yansımasıdır? Son 14 yıldır hangi parti iktidardadır? sahte Ergenekon balyoz davaları ile askerimiz ordumuzun kimin döneminde zayıflatılmış, istihbarat yapısı 17 aralık yolsuzluk dosyasından sonra paralelle mücadele adında büyük bir  hezeyanla istihbarat birimleri  dahil tamamen tasfiyeye gidilmiştir. Sormazlar mı bu iktidara, paralel diye tasfiye ettikleri kişiler kimin zamanında bu kadar palazlandı ya da Ergenekon balyoz operasyonu derken pek çok suçsuz insanın düzenini ailesini parçalarken uzun dönem ordumuzun pek çok kademesini komutansız bırakırken kimlerle bu sahte operasyonlar yapıldı.

Son 5 yılda açılım politikasıyla valilere kim emir verdi terör örgütü üyeleri şehirlere patlayıcı silah yığınağı yaparken müdahale edilmedi, Kandille görüşmeleri İmralı ile görüşmeleri Oslo da ki pazarlıkları hangi hükümet yaptı. Ki  2015 yılına kadar YPG  Başkanı Salim  Müslüm Türkiye ye resmi misafir sıfatıyla gelip görüşmeler yaparken  yani kendileri   işbirliği yapınca terör örgüt olmuyor  mu?

 Yavuz hırsız misali her türlü terör örgütlerini destekleme görüşmeleri yapıp sonra yeni bir milat başlatamazsın.

 Biz CHP olarak her zaman terörü lanetledik terörle mücadeleye destek verdik. Biz misakı millinin bütünlüğünü vatan evlatlarının sağ salim ailelerine kavuşmasını savunduk. Bu dünde böyleydi yarında böyle olacaktır. Bizler Kuvayı milliye direnişinden gelen bir milletin evlatlarıyız. Ülkemiz için her zaman seve seve her türlü fedakârlığa hazırız.

Büyük bir Provokasyonla Karşı Karşıyayız

Ancak bugünlerde bir Başkanlık sevdasına çok tehlikeli oyunlarla provokasyonlarla karşı karşıyayız

Dün Suriye Devlet Başkanı ile sarmaş dolaş olanlar bugün aldatıldık diyor

Dün Ergenekon Balyoz davaları adı altında yüzlerce silahlı kuvvetler mensubunu vatana ihanetten yargılayanlar hatta Genel Kurmay Bakanını dahi bu kumpasa katanlar o gün bu davaların savcısıyız derken bugün aldatıldık diyor

Dün paralel yapı dedikleriyle kol kola gezip kumpaslar kuranlar 17 Aralık yolsuzluğu ile karşılaşınca aldatıldık diyorlar

Dün Salih Müslüm le Ankara da görüşenler bu gün aldatıldık bunlarda terör örgütüymüş diyorlar

Bu kadar kolaymı? Yaptıkları  tüm yanlışların bedeli ortada bu gün halk çocukları vatanları için Türkiye’nin dört bir yanında şehit düşüyor bu ülkenin birliğini korumak için sizin doyumsuz çıkarlarınıza rağmen kanlarıyla canlarıyla bu ülkeyi bu vatanı koruyor.

Yetmedi mi yaptıklarınız şimdi de Şehit cenazelerinde en acılı günlerde üç beş ,kişilik yoksunu  provokatörle toplumun geri kalan kesimini de provoke edecek tehlikeli bir ayrışmaya çekmeye çalışıyorsunuz.

Yaptığınız politikalar ve sonuçları da ortada. Şimdi CHP Genel Başkanı Sayın Kemal  Kılıçdaroğlu şahsında bir provakasyon saldırılarıyla yeni bir oyun oynanmaya çalışılıyor.

En son İstanbul Vezneciler de bölücü terör örgütünce  kalleşçe polislerimize karşı yapılan saldırı da şehit olan polislerimiz Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü’nün Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazında Sayın Genel Başkanımıza yönelik organize ve planlı bir saldırı düzenlenmiştir.

Bunların tesadüfü olduğunu düşünmüyoruz.Güneş balçıkla sıvanmaz .Gerçekleri  karartarak  toplumu  yeniden dizayn etmek isteyen bir anlayış var.Bu  karanlık emel elbet de gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla  darmadağın olacak.Ancak bu tehlikeli provakosyan girişimleri biraz da kamu görevlilerinin göz yummasıyla  planli organize bir şekilde artarak devam ettirilmektedir.Bizler bu oyunu görüyoruz .İnanıyoruz ki halkımız da bu yapılanları tüm açıklığı ile görmektedir.

        Tekrar ülkemizi bir kaos içine sürüklemek isteyen terör örgütleri ve işbirlikçilerini lanetliyor.Genel Başkanımıza karşı yapılmak istenen çirkin saldırıları ve organizatörlerini şiddetle kınıyoruz.Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun her zaman yanındayız .BU Çirkin oyunu tezgahlayanlar elbette tarih önünde hesap verecekler.Bizler ülkemiz üzerinde bu oyunları oynayan yerli işbirlikçileri de iyi biliyoruz ve diyoruz ki her şeye rağmen güzel Ülkemizin Birlik ve Beraberliğini bozamayacaksınız.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2016, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER