Serap Çakır'dan sonra sürpriz bir isim daha geliyor!

Gelecek Partisi’ne katılan Gebzeli Serap Çakır, Gebze ilçe teşkilatında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilçe başkanı Müslüm Osmanoğlu, 5 Eylül’de genel başkan Ahmet Davutoğlu’nun Gebze’de açıklama yapacağını söyledi.

Serap Çakır'dan sonra sürpriz bir isim daha geliyor!
banner158
banner174
 Gelecek Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen basın toplantısında Gebzeli Serap Çakır bölge basınıyla bir araya geldi. Toplantıya, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu ve parti yöneticileri katıldı. Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde görev alacak olan Çakır, Gebze’yi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

“3 AY GÖRÜŞTÜK OLMADI, SONUNDA OLDU”

Gelecek Partisi Gebze ilçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, “Gebze’yi nasıl değiştirebiliriz dedik. Gebze’yi Gebzeliler yönetecek dedim. İthal belediye başkanlarıyla, ithal belediye başkan yardımcılarıyla, ithal danışmanlarla yönetilmez dedik. Biz şartlar ne olursa olsun Çakır ailesinden kendi ailemizi birisini katmak istiyoruz dedik. 3 ay görüştük. Çay içtik olmadı, kahve içtik olmadı, kapıdan kovulduk olmadı. Ama İlker Çakır benim dostumdur. Reis bu iş olacak, olmalı dedim. Ben ilçe başkanlığını bırakırım dedim. En sonunda gaz müjdesi alamadık ama Çakır müjdesi aldık. Serap hanımın seçimlerde aldığı oy ses getirmiştir. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir insandır. Bölgemiz için, Gebzemiz için çok değerlidir. Belediye başkanı olmuş olsaydı, milletvekili olsaydı çok farklı olacaktı. Bölgemizde bir doğru insan bulduk. Onu da aramıza kattık arkadaşlar. Hayırlı olsun” dedi.

DAVUTOĞLU GEBZE’DE SÜRPRİZ AÇIKLAYACAK

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu toplantıda bir sürprizlerinin daha olduğunu açıklayarak bu sürpriz ismi 5 Eylül’de Davutoğlu’nun katılacağı programla açıklayacaklarını söyledi. Osmanoğlu, “5 Eylül’de Genel Başkanımızın katılımıyla bir program düzenleyeceğiz. 28 Ağustos’ta Genel Başkanımız yine il kongremize gelecek. Genel Başkanımızın bize ne kadar önem verdiğini buradan anlayabiliriz. Pandemi sürecini de göz önüne alarak bir yer belirleyeceğiz. Tarih belirli ama yer belli değil. Bu programda Serap hanımın yanında bir sürprizimiz daha olacak. Türkiye çapında tanınmış birisi olan birine rozet taktıracağız” dedi.

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Serap Çakır yaptığı açıklamada, “1.5 yıl sonra yine mikrofon elimde karşınızdayım. Gelecek Partisi tertemiz bir parti. Geçmişe dönük herhangi bir sıkıntısı bulunmayan, sayın Genel Başkanımız nadir görülen temiz siyasetçilerinden bir tanesi. Kısa sürede teşkilatlandılar. Bu kadar kısa sürede bu aşamaya gelinmesi büyük bir başarı. Marmara Bölge sorumlusu olarak görevimi sürdüreceğim. Sadece Kocaeli’de değil, gittiğim her yerde Gebze’yi, partimizi ve genel başkanımızı en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bundan sonraki süreçte kongremiz var. Biz Pazartesi itibariyle çalışmalara başlayacağız. Partimizi tanıtmak için gerekli çalışmaları yapmak bizim için yeterli olacak” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2020, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER