Son Dakika..Davutoğlu'nun sağ kolu da ihraç ediliyor

Eski AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci disiplin kuruluna sevk edildi.

Son Dakika..Davutoğlu'nun sağ kolu da ihraç ediliyor
banner158
banner174

 Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başcı'dan sonra eski AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de disiplin kuruluna sevk edildi.

Temurci “Son aşamaya kadar AK Parti’nin ilkelerine vurgu yaparak bir ümidi canlı tutmaya çalıştık. Bu ümit; bizlere kapı gösterilerek sonlandırılmıştır." dedi.

AK Parti tarafından disiplin kuruluna sevk edilen eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Ahmet Davutoğlu ve diğer isimlerin partiden ihraç edilmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ”Cuma günü bir açıklama yapacağız. Şahsımla ilgili de henüz bir ihraç tebligatı elimize ulaşmadı” dedi.

BİZLERE KAPI GÖSTERİLMİŞTİR

Temurci, “Son aşamaya kadar AK Parti’nin ilkelerine vurgu yaparak bir ümidi canlı tutmaya çalıştık. Bu ümit; bizlere kapı gösterilerek sonlandırılmıştır. Değerlerimiz uğruna mücadele verdiğimiz bir yapının kendi genel başkanlığı, milletvekilliğini, il başkanlığını yapmış kişilerin öze dönüş davetlerine bu şekilde cevap vermelerini en iyi milletimiz değerlendirecektir” dedi.

HENÜZ TARİH BELLİ DEĞİL

Kasım ayında parti kuracakları iddialarıyla ilgili de konuşan Temurci, “Bu değerlendirme; parti kurun şeklinde olursa şu aşamadan sonra bu da önemli bir seçenektir. Siyasi oluşumlarda şu tarih diye bir zaman telaffuz etmek doğru değildir. Doğru zamanda, doğru hareketi yapacağımızdan herkes emin olsun” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2019, 20:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER