Tahsin Tarhan hakkında da fezleke hazırlandı

Başiskele’de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Sahtekar bir diktatörle mücadele ediyoruz" diyen CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı fezleke hazırladığı öğrenildi.

 Tahsin Tarhan hakkında da fezleke hazırlandı
banner158
banner174
 7 Mayıs 2016 tarihinde yapılan CHP Başiskele İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan Tarhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kastederek, "Türkiye’nin tek sorunu var, o da bu padişahlık sisteminden kurtulmaktır. Halkın iradesi diyor, ama hepsi yalan, o da alıştı yalan söylemeye. Böyle bir sahtekar diktatörle böyle bir yalancı ile mücadele ediyoruz" demişti.

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ
Tarhan’ın bu konuşması basında yer alınca Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Başsavcılık, CHP’li Tahsan Tarhan hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret suçundan fezleke hazırladığı öğrenildi. Savcılık hazırladığı fezlekeyi TBMM Başkanlığı'na sunulmak üzere Adalet Bakanlığı'na göndereceği belirtildi. CHP’li Tarhan, hakkında fezleke hazırlanmasıyla ilgili, "Savcılığın hakkımda Cumhurbaşkanını hakaretten fezleke hazırladığını duydum. Ama ne aşamada olduğunu bilmiyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER