“Türkiye’nin durumu vahim”

CHP Çayırova İlçe Örgütü tarafından ‘Fettullahçı Terör Örgütü ve Diğer Cemaat Yapılanmaları’ konulu bir panel gerçekleştirildi.

 “Türkiye’nin durumu vahim”
banner158
banner174

CHP Çayırova İlçe Örgütünün düzenlediği, ‘Fettullahçı Terör Örgütü ve Diğer Cemaat Yapılanmaları’ panele katılan CHP milletvekili Fikri Sağlar, Türkiye’de durumun vahim olduğunu belirterek, OHAL  kararnameleri ile sorunlu kararlar alındığını ve  adil yargılanma yapılmadığını ifade etti.
CHP Çayırova İlçe Örgütü tarafından ‘Fettullahçı Terör Örgütü ve Diğer Cemaat Yapılanmaları’ konulu bir panel gerçekleştirildi. Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen panele CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ile Tahsin Tarhan, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Uslu, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe kandın kolları başkanı Nurcan Çağlar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, il ve ilçe yöneticileri, CHP Gebze, Darıca ve Çayırova Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
60 BİN KAMU GÖREVLİSİ İŞTE ÇIKARILDI
CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar  panelde yaptığı konuşmada şunları söyledi: "15 Temmuz’da bir hain saldırı ile karşı karşıya geldik. 15 Temmuz’da 241 kişi şehit oldu. 50 kişisi emniyette görevli olan polisti diğerleri ise sade yurttaştı. FETÖ’ye katılan TSK’nın toplamı içerisinde ancak yüzde 1,5 idi. 35 uçak, 37 helikopter, 245 tank ve zırhlı araç, 8 bin 651 asker kullanıldı. OHAL’den bugüne kadar 60 bin kamu görevlisi işten çıkarıldı. 114 işadamı hakkında yakalama kararı, FETÖ’ye  finans sağlayan şirkete kayyum atandı. Adil yargılamanın yapılmadığın görüyoruz. Özellikle askeri okulların kapatıldığı ve şehir dışına çıkarılan kararnameler var.
KİMİNLE SAVAŞTIĞIMIZI BİLMİYORUZ
Askeri alanlar çok değerli yerler ve tek ağaçlık olan yerlerdir. Bu arazilere verilecek? Başbakan bu yerler piknik yeri olacak dedi. Asıl büyük yerden talimat gelecek. İçimizde bulunan sıkıntı 14 Temmuz’dan farklı değil. Baskı, demokratik hakların askıya alınması, yargı, korkuttu, aşağılama devam ediyor. TSK’nın yapısı farklılaştırıldı. TSK Cerabblus’a girdi. Kiminle savaştığımızı bilmediğimiz bir savaşın içindeyiz. Tankların içinde bugüne kadar 15 şehidimiz var. Bir ülkenin toprakları içinde savaş yapıyoruz. Bizim çocuklarımız üzerinden birisi bir savaş çığırtkanlığı yapıyor.
BU FETÖ KİM?
Bu FETÖ kim? AKP’nin kuruluşunda yer alan Fettullah Gülen, dün kardeş ve kankaydılar. Bir numaralı FETÖ’cü Recep Tayyip Erdoğan’dır. Aldatıldık ve rabbim ile halkım bizi bağışlasın diyor. Hırsızlık, yalan, insanların ölümünü sebep olan, kendinden olmayanları dışlayan, Recep Tayyip Erdoğan’ın Müslümanlığından şüphem vardır. Bu FETÖ’cülerin bir numarasında işe başlamak gerek. Devlete sızmışlar diyorlar. Emniyet müdürünün atanması için üç imza gerekiyor. İlgili bakan, başbakan ve cumhurbaşkanın imzası gerekiyor. İşte o nedenle diyorum bir numaralı FETÖ’cü Recep Tayyip Erdoğan."

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178