banner166

Türkkan: Devlet Milleti Köleleştiriyor

24 Haziran seçim çalışmalarında tempoyu arttıran İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan son günlerde ilçelere yaptığı seri ziyaretlerde partisi için destek istedi.

Türkkan: Devlet Milleti Köleleştiriyor
banner158
banner174

 ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINI UNUTMADI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmaları kapsamında Başiskele, Yuvacık, Gölcük ve Darıca programlarında vatandaşlarla bir araya gelerek çözüm önerilerini anlattı. Türkkan Başiskele ziyaretinde İYİ Parti Başiskele İlçe Başkanı Şaban Gencer önderliğinde Yuvacık eski Belediye Başkanı Nazım Baştürk ve Bahçacik eski Belediye Başkanı İbrahim Gencer ziyaretler gerçekleştirerek 24 Haziran seçimleri öncesinde fikir alış verişinde bulundu. Türkkan ayrıca omurilik ameliyatı olan Recep Sert’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Lütfü Türkkan Başiskele esnaflarından hayatını kaybeden Sabri Zorer (92) oğlu Avni Zorer ‘e taziye ziyaretinde bulunurken kederli ailesine Allah’tan sabırlar diledi. Türkkan Başiskele turunu Eraslan Tesisleri sahibi Cemal Eraslan’ı yeni yaptıkları turistlik tesislerde ziyaret ederek noktalandırdı.


MERAL AKŞENER İÇİN DESTEK İSTEDİ
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı önderliğinde Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun üyeleriyle dernek binasında bir arayla gelerek İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhur Başkanı adayı Meral Akşener için destek istedi. Türkkan Gölcük ziyaretinde merhum MHP eski Gölcük İlçe Başkanı Cemal Bekiroğlu’nun eşi Elmas Bekiroğlu ve çocuklarına ziyaret gerçekleştirdi. Lütfü Türkkan Özel Aile Konak Hastanesi sahibi Op.Dr. M.Veysel Besnili’yi ziyaret ederek seçimleri değerlendirdi. Seçim çalışmalarına iftar molası veren Lütfü Türkkan iftar sonrasında Kadıköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına katıldı. Türkkan son olarak Gebze’de İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur’un düzenlediği toplantıda eğitimciler ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.


TÜRKİYE’NİN SEÇİMİ OLACAK
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan Gebze’de düzenlenen toplantıda ilginç açıklamalarda bulundu. Türkkan “Demokrasi bir pencere gibidir. Pencereniz açık olursa yağmur yağar ıslanırsınız, kar yağar üşürsünüz. Ama pencereniz kapanırsa o evin içinde boğulursunuz. Seçim olması o ülkede demokrasi olduğu anlamına gelmez. Bu birilerinin birilerini yendiği seçim olmayacak. Bu Türkiye’nin seçimi olacak. Bu seçimde hedef mevcut düzeni değiştirmek olacak. Bizim sözümüz var ikinci tura kim kalırsa kayıtsız şartsız destekleyeceğiz. Sözümüzün arkasındayız. Taşeron sistemi kalkmadı. Taşeron sistemi Devletin kölelik sistemidir. Devlet milleti köleleştiriyor. Bizim bu sistemi kaldıracağımıza dair sözümüz var” dedi. Gebze programını sahura kadar sürdüren Lütfü Türkkan ve ekibini Anıbal ve Ramada Otel sahibi Muzaffer Altıntaş sahurda ağırladı.


DARICA’DA BAYANLARDAN DESTEK
Seçim çalışmalarını Darıca’da devam ettiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan’ın ilk durağı bayanların katıldığı ev toplantısı oldu. İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Emel Serin önderliğinde Türkkan burada bayanlardan İzmit’in kızı İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhur Başkanı adayı Meral Akşener için destek istedi. Darıca’da Lütfü Türkkan Özel Umut Işığım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ve Veysel Saltaş’ın sahibi olduğu Özel Hayat Tıp Merkezi’ni ziyaret etti. Gündüz programına iftar molası veren Lütfü Türkkan Çarşı Yapı’da bulunan Çınar Restaurant’ta İYİ Parti Kocaeli Milletvekilleri, İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman ve yönetimi ile iftarda bir araya gelerek 19 Haziran’da gerçekleşecek miting öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER