Ünlü; “Hep kaybettik ama bu sefer kazanacağız!”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanlığı tarafından organize edilen 27’nci dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programıyla gerçekleştirildi.

Ünlü; “Hep kaybettik ama bu sefer kazanacağız!”
banner158
banner174
Programa milletvekili adayları Hilal Elmas, Alperen Şakacı, Ertan Yılmaz, İbrahim İnanç Çakıroğlu, Serkan Kural, Gamze Can, Vedat Akbulut, Kübra Gündoğdu, Tolga Öztürk, Dursun Furunci, Gürbüz Aslan, Zeynep Adak, İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe başkanları, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Aday tanıtım toplantısında şehirde bulunmaması ile sürekli eleştirilen Saffet Sancaklı yine yer almadı. İftar yapılmasının ardından milletvekili adayları kısaca kendilerini tanıttı.

7 SEÇİMDİR KAYBETTİK ARTIK KAZANCAĞIZ

Burada konuşan MHP İl başkanı Aydın  Ünlü, “Gencinden yaşlısına, işçisinden memuruna her kesime ulaşan bir teşkilat olacağımızı söyledik ve bunu başardığımıza inanıyorum. Kocaeli’de ben varım demenin altını doldurmak budur. 200 bin kişiye dokunmuş ve tüm mahallelerde teşkilatlarını kurmuş bir partiyiz. 24 Haziran seferberlik diyoruz. 24 Haziran akşamı bayraklarımızla sokaklarda kutlamak istiyoruz. 7 seçimdir kaybettik. Her seçimden sonra telefonumuzu kapattık ve uyuduk. Artık bunun olmasını istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER