banner166

12 sporcu Milli Takıma seçildi

Gebze Karate Do görülmemiş bir başarıya imza attı

 12 sporcu Milli Takıma seçildi
banner158
banner174

Gebze Karate Do Spor Kulübü, bir rekora imza atarak Milli Takıma 12 Sporcu verdi.  Türk Karatesi’nin Markası, gerek Ulusal, gerekse Uluslararası Turnuvalarda elde ettiği başarılarla Karate denilince akla gelen ilk kulüp olan Gebze Karate Do Spor Kulübü, İllerin bile ulaşamadığı sayıya kulüp olarak ulaşarak Türk Milli Takımını sırtladı. 23-25 Eylül tarihleri, arasında Rize’de yapılacak Uluslararası Karadeniz-Hazar Ülkeleri Karate Turnuvası’nda Gebzeli 12 Sporcumuz yer alacak.  Türkiye Karate Federasyonu tarafından Milli takıma davet edilen Sporcularımız, önceki gün Rize’ye gittiler.

İLLERİ GERİDE BIRAKTIK

Bu yıl Türkiye’nin ev sahipliğinde yapılacak Karadeniz-Hazar ülkeleri Karate Turnuvası’nda 6 Ülkeden 1000’e yakın sporcunun katılacağı duyuruldu. Minik, Yıldız, Ümit, Genç Büyükler ve Veteranlar kategorilerinde yapılacak Turnuvada, 45 kategoride madalyalar sahiplerini bulacak. Bir çok il Milli Takıma sporcu veremezken, bazı iller sadece 1-2 sporcu verirken, Gebze karate Do Spor Kulübe muazzam bir onur yaşayarak, 12 Sporcusu Ay Yıldızlı forma ile madalya kovalayacak. Teknik Direktör Adnan Şamdan 10 Gebze Karate Do lisanslı, 2’de kendi yetiştirdiği ama Kocaeli Büyükşehir Belediye Spor adına yarışan 2 sporcusunun Milli takımda yer almasının büyük bir gurur olduğunu belirterek ülkemizin turnuvayı zirvede kapaması için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini dile getirdi.

MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLEN SPORCULARIMIZ

Ayca Düzgel, Adem Erdem Mazlum, Ahmet Berke Ertan, Beyzanur Larçin, Beyza Coşkun, Ceren Şınık, Furkan Sertel, Gizem Öztürk, Kutay Gökalp, Taylan Cemal Sakin, Eray şamdan (KBB), Sevcan Uçar (KBB)

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER