120 milyon Euroluk adamı sakatladık!

120 milyon Euroluk adamı sakatladık!

 120 milyon Euroluk adamı sakatladık!
banner158
banner174
Sezon başında Manchester United’ın 120 milyon Euro ödeyip transfer rekoru kırdığı Paul Pogba, ilk yarının ortasında De Souza’nın darbesiyle sakatlandı. İngilizler’in yürekleri ağzına geldi, Mourinho da Pogba’yı 30’da hemen oyundan aldı.
Manchester United’ın en tehlikeli oyuncuları arasında yer alan ve sezon başında Juventus’tan, 120 milyon Euro (415.190.400 TL) bonservis bedeli ödenerek alınan dünyanın en pahalı futbolcusu Paul Pogba, Kadıköy’de sadece 30 dakika sahada kalabildi.
Fransız futbolcu, ilk yarının ortasında Sarı-Lacivertliler’in Brezilyalı oyuncusu Josef De Souza’nın müdahalesiyle yerde kaldı. Ayağına aldığı darbe sonrası bir süre oynamaya devam eden Pogba, ardından ise kenara çıkmak istediğini söyledi. Bunun üzerine de Kırmızı Şeytanlar’ın teknik direktörü Jose Mourinho, onun yerine 30’da Zlatan İbrahimovic’i oyuna sürdü. 
Uzun süre itiraz etti
Ancak Mourinho, hem maçın hakemi hem de dördüncü hakeme, De Souza’ya neden sarı kart verilmediği konusunda uzun süre itirazlarda bulundu. Pogba’nın sakatlığı sonrası United’lı taraftarların yürekleri ağzına geldi.
Fransız futbolcunun durumu hakkında henüz net bir açıklama yapılmazken, İngiliz medyası, Mourinho’nun riske girmemek adına yıldız oyuncuyu kenara aldığını yazdı.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2016, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER