Baro’dan Kocaelispor’a 2 bin bilet desteği

Baro’dan Kocaelispor’a 2 bin bilet desteği

 Baro’dan Kocaelispor’a 2 bin bilet desteği
banner158
banner174
Kocaelispor ile Altay maçında seyircisi mücadele verecek olan Kocaelispor’a bu maç için özel yapılan biletlerden Kocaeli Barosu 2000 bilet alarak, büyük bir destek verdi
 Bugün Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe’yi makamında ziyaret eden Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz ve yönetim kurulu, olağan genel kurulu sonrası tekrar Baro Başkanı olarak seçilen Sertif Gökçe ve yönetimini iadeyi ziyaret ederek tebrik etti. Kocaelispor’un her zaman yanında olan ve büyük destek veren Baro Başkanı Sertif Gökçe ve yönetim kurulu olarak, Pazar günü seyircisiz oynanacak olan Kocaelispor ile Altay maçı için özel hazırlanan biletlerden 2000 Adet bileti Kocaeli Barosu bugün teslim aldı. Başkan Sertif Gökçe” Her zaman Kocaeli’nin markasına destek vereceğiz” dedi.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Kocaeli Barosu Başkanı Gökçe “Geçmiş dönemlerde söylediğimiz gibi ve her etkinliğinde bulunduğumuz gibi bundan sonraki etkinliklerde de Kocaelispor’un yanında olacağız. Her zamanda desteğimiz devam edecek. Kocaelispor’da maddi ve manevi olarak desteğimiz devam edecek. Kocaelispor bu kentin ortak değeri ortak paydasıdır. Ortak Sevdasıdır. Kocaeli’nde yaşayan çocukluk aşkıdır. Kocaelispor’un yaşaması gerekiyor. Kocaelispor yönetim kurulu bu konuda çok iyi çalışmalar yapıyor. Bizimde görevimiz bu yönetime destek olmaktır. Hem bireysel Hem de Baro olarak desteğimi olacak” açıklamasında bulundu.

KEV’İ GERÇEK SAHİBİ KOCAELİSPOR’DUR

Kocaelispor’un bu hafta sonu seyircisiz olarak oynayacağı Altay maçı için bastırılan biletlerden Kocaeli Barosu olarak destek olma anlamında 2 bin adet bilet aldık diyen Gökçe “Ayrıca pazar günü oynanacak olan Karşılaşmada üyelerimizi maça davet edeceğiz. Ayrıca KEV her ne kadar hukuksal olarak her ne kadar yönetimi ve tüzel bir kişiliği olsa da. KEV’i herkes Kocaelispor’un olarak biliyor. Onun içinde KEV’in gerçek sahibi Kocaelispor’dur. KEV’in yönetimi bir an önce bunu gerçek sahibine teslim etmesini bekliyoruz. İnanıyorum ki onlarda bunu gördüler. Kentteki herkes inanıyorum ki KEV’i Kocaelispor’a verilmesini bekliyor. Bu ay sonunda KEV’in sonuçlanmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

BİZE HER ZAMAN DESTEK VERİYOR

Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz ise “Sayın Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe ve yönetim kurulu bizlere her zaman maddi ve manevi olarak büyük destek verdi. Hem Şahsı hem de Kurumu adına her zaman bizim yanımızda oldular. Her zaman yanımızda kendilerini hissettik. Genel kurulu sonrasında Kocaelispor’un idmanına gelerek bizlere büyük destek verdi. KEV ile ilgili olarak bizlere büyük destek verdi. Şehir’de sivil toplu örgütü olarak en büyük yüksek sesi de Kocaeli Barosunda duyduk. Başkan sporun içinde geldiği için bizlerin neler yaşadığını çok iyi biliyor. Bizim amacınız iadeyi ziyaret olarak buraya geldik. Aytay maçı için bize ciddi bir destek veriyor. Bu maç için 2000 adet bilet aldı” dedi

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2016, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER