Darıca GB kupada yoluna devam ediyor

Başkent ekibini 2-0 yenerek, 3. ön eleme turuna yükseldi

Darıca GB kupada yoluna devam ediyor
banner158
banner174
Ziraat Türkiye Kupası 2. ön eleme maçında bugün kendi sahasında, Türkiye Liglerinin köklü kulüplerinden Ankaragücü ile karşılaşan temsilcimiz Darıca GB, Başkent ekibini 2-0 yenerek, 3. ön eleme turuna yükseldi.

Ligde şampiyon, kupada da gruplara kalmayı hedefleyen temsilcimiz Darıca GB, önündeki engelleri tek tek aşarak hedeflerine ulaşıyor. Kendi sahasında 2. Lig ekibi Ankaragücü'nü ağırlayan temsilcimiz, Orhan (Kendi Kalesine) ve Cafercan'ın golleriyle 2-0 galip gelerek, bir üst tura yükseldi.Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan temsilcimiz, oyunu rakip alanda oynadı. Lokman ve Serhan ile pozisyonlar bulan Sarı - Yeşilliler, ilk yarının son 10 dakikasında kalesinde yoğun baskı gördü. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.İkinci yarıda ise daha iyi oynayan Darıca GB  Serhan büyük çabalarıyla golü buldu. 56. dakikada Serhan'ın topa vurmasıyla beraber, top Ankaragüçlü Orhan'ın ayağına çarptı, kaleci Emre çaresiz kaldı: 1-0. Bu golden sonra daha sağlam oynayan temsilcimiz 78. dakikadaoyuna sonradan giren Gökhan Erdoğan, Cafercan'a muhteşem çıkardı, yıldız oyuncu sert vuruşla durumu 2-0'a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Darıcamız, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldi

MAÇA İLGİ BÜYÜKTÜ

Darıca GB - Ankaragücü karşılaşmasına Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, yöneticiler, muhtarlar ve çok sayıda Darıcalı izledi. Darıca GB'nin vefakar taraftar grubu Çınaraltı ise hafta içi olmasına rağmen kendi oldukları tribünleri doldurdu. 90 dakika susmayan Sarı- Yeşile sevdalı taraftarlar, alınan galibiyeti futbolcularımızla beraber kutladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER