banner166

Dev maç ne zaman ? hangi kanalda ?

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Dev maç ne zaman ? hangi kanalda ?
banner158
banner174

 Trabzonspor, Fenerbahçe mücadelesi eksik futbolcuları bulunan iki takımı karşı karşıya getirecek. Sakatlar, cezalı futbolcular ve kadro dışı kalan isimler Süper Lig’in 13. haftasında oynanacak mücadelede takımlarını yalnız bırakacak. İşte karşılaşma öncesi her iki takımda son durum ve mücadeleye ilişkin detaylar…

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medical Park Stadyumu’nda oynanacak 13. haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Fenerbahçe’de 9 Trabzonspor’da ise 4 eksik bulunuyor. 25 Kasım 2018 Pazar günü ekranlara gelecek mücadele saat 19:00’da başlayacak ve Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Süper Lig'de geride kalan 12 hafta itibariyle 4'er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyeti bulunan Trabzonspor, en çok puanı evinde oynadığı karşılaşmalarda topladı. Dış sahada oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 13 puan kaybeden bordo-mavili takım , iç sahada ise 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik elde etti ve sadece 1 kez yenildi. Trabzonspor buna karşılık evinde 11 puan toplarken, 7 puan kaybı yaşadı. İç sahada toplanan puanlara göre bordo-mavililer sıralamada 7'nci sırada bulunurken, dış sahada topladığı 5 puanla 11'inci sırada yer alıyor.

TRABZONSPOR’DA SON DURUM

Trabzonspor, 12 haftalık bölümde attığı ve yediği gol bakımından da iç sahada daha başarılı bir performans ortaya koydu. Evinde oynadığı 6 maçta 13 gol atıp kalesinde 6 gol gören bordo-mavililer, dış sahada 6 maçta attığı 6 gole karşılık kalesinde 12 gol gördü. Trabzonspor toplamda ligde bu sezon attığı 19 golün 13'ünü evinde kaydederken, kalesinde gördüğü 18 golün 12'sini ise deplasmanda yedi. Deplasmana göre iç sahada bu sezon daha başarılı bir performans sergileyen bordo-mavililer, Süper Lig'in 13'üncü haftasında pazar günü sahasında ağırlayacağı Fenerbahçe karşısında da iç saha avantajını kullanarak zorlu mücadeleyi kazanmayı hedefliyor.

FENERBAHÇE HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 25 Kasım Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman, teknik sorumlu Erwin Koeman yönetiminde gerçekleşti.

Milli takımlarda bulunan oyuncuların yer almadığı antrenmanın ilk bölümünde futbolcular salonda çalıştı. Daha sonra sahaya geçen sarı-lacivertliler, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından dar alanda top kapma ve pas organizasyonları üzerinde durdu.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2018, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER