Fenerbahçe,Dünya yıldızını İstanbul'a getirdi

Fenerbahçe,Dünya yıldızını İstanbul'a getirdi

 Fenerbahçe,Dünya yıldızını İstanbul'a getirdi
banner158
banner174
Fenerbahçe, Juventus'un tecrübeli stoperi Chiellini ile İstanbul'da transfer görüşmesi gerçekleştirdi. Yıldız futbolcu kararını Avrupa Şampiyonası'ndan sonra verecek.

Fenerbahçe sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Bruno Alves'in yerini Giorgio Chiellini'yle dolduracak. Juventus'la bu sezon İtalya'da üst üste 5. lig şampiyonluğuna imza atan Giorgio Chiellini'nin, geçtiğimiz hafta İstanbul'da olduğu öğrenildi. Fenerbahçe yönetimiyle görüşen 31 yaşındaki stoper, tekliften dolayı mutlu olduğunu belirtip Avrupa Şampiyonası'nın ardından kararını vereceğini söyledi.

5 YILDIZLI KARİYER

Kariyerine Livorno'da başlayan Chiellini, 1 yıllık Fiorentina macerasının ardından 2005 yılında 7.3 milyon Euro'ya Juventus'a transfer oldu. Torino ekibinde 10 sezon boyunca 398 resmi maça çıkan, 29 gol, 18 asist üreten Chiellini, 5 Serie A, 1 de Serie B şampiyonluğunun yanı sıra 1 İtalya Kupası 3 de İtalya Süper Kupası kaldırdı. 1.87 metre boyundaki yıldız savunmacı İtalya Milli Takımı'nda ise 82 kez forma giydi.

SUAREZ'İN ISIRDIĞI ADAM

Giorgio Chiellini, İtalya kariyerinde Livorno, Fiorentina ve Juventus formaları giydi. Deneyimli savunmacı 2000'den bu yana kulüp bazında 508 karşılaşmaya çıkarken 36 gole de imzasını attı. Chiellini'yi 2014 Dünya Kupası'nda omzundan ısıran Uruguay'ın yıldızı Suarez 9 maç cezaya çarptırılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 19:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER