Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta?

Galatasaray Fenerbahçe maçı ile derbi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Türk futbolseverleri ekran başına çekecek olan Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesinde birçok gelişme yaşanıyor. Teknik Direktör Philip Cocu'nun gönderilmesinin ardından asistan menajer Erwin Koeman'ın yönetimine geçen Sarı Lacivertli takımda 5 isim sakat ve cezası nedeniyle kadroda yer almayacak.

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta?
banner158
banner174

 Ligde kötü bir gidişat geçiren ve geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Philip Cocu ile yollarını ayıran Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray ile Türk Telekom Stadyumu'nda karşılaşacak. 

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA İZLENEBİLECEK?

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak. 2 Kasım Cuma günü saat 21.00'da başlayacak olan karşılaşma, Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bugün oynanacak maçı yönetecek hakem Fırat Aydınus, kariyerindeki 30. derbisine çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonu  Merkez Hakem Kurulu bu sezonki ikinci derbiye de Fırat Aydınus'u atadı.

Sezonun 6. haftasında 1-1 biten Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde görev yapan Aydınus, Galatasaray-Fenerbahçe maçında da MHK'nın tercih ettiği isim oldu.

Süper Lig'de 2003-2004 sezonundan bu yana görev yapan Aydınus, daha önce 29 derbide düdük çaldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER