Konak Hastanesi Zaferi İle Kutladı

Bahar Turnuvası B grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Konak Hastanesi ile Telform önceki gün karşı karşıya geldiler. GEPOSB Sportek Halı Saha tesislerinde gerçekleşen günün ilk maçında renkli görüntüler vardı.

Konak Hastanesi Zaferi İle Kutladı
banner158
banner174

 Gebze Konak Hastanesi başhekimi Erhan  Çıplaklıgil, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Çiğdem Şenüder, İdari Direktör Sevinç Erdoğan ve çok sayıda Konak Hastanesi çalışanı bu önemli maça iştirak ettiler, sahadaki takımlarına destek oldular. Telform ekimibinden ise Ticari İşler Yönetim Kurulu Üyesi M.Levent Küçükşener, Teknik İşler Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Dülger ve Kalite Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Başçiftçi yer aldılar.

ÇİÇEK VERİP, BAKLAVA İKRAM ETTİLER

Telform ile Gebze Konak Hastanesi arasındaki derbi maç centilmenlik görüntüleri ile başladı. . Gebze Konak Hastanesi başhekimi Erhan  Çıplaklıgil, Telform ise Ticari İşler Yönetim Kurulu Üyesi M.Levent Küçükşener’e çiçek takdiminde bulundu. Aynı ikramda Teyform ekibinden de geldi. Karşılıklı jestler ve başarı temennileri ile başlayan karşılaşmanın sonucunda ise yine karşılıklı baklava ikramları ile son buldu.

TELFORM 20.KURULUŞ YILINI KUTLADI

Karşılaşmaya tecrübesini ortaya koyarak başlayan Telform ekibinde kaptan Halit Gönül’ün bariz hatası ekibi geriye düşürdü. Erol Avcı ile girdiği ikili mücadelede kafa vuruşu ile topu kendi ağlarına gönderen Halit ilerleyen süreçte ekibi toparlayan isim oldu. Karşılaşmada beraberliği hatta 2-1’lik üstünlüğü yakalayan Telform’a cevap Erol’dan geldi. Skorda eşitliği yakalayan Gebze Konak Hastanesi, 20.kuruluş yılını kutlayan ve bugüne özel forma yaptıran Telform karşısında fazla direnemedi ve sahayı 4-2’lik skorla mağlup terk ederek gruptaki ilk yenilgisini almış oldu.

ÇIPLAKLIGİL: KEYİF ALDIK

Gebze Konak Hastanesi Başhekimi Erhan Çıplaklıgil “Karşılaşmanın başından sonuna kadar çok keyif aldım. Çok renkli görünteler vardı. Firma çalışanları, sahada mücadele eden sporcuların ailelerinin yer alması çok hoştu. Sahada üst düzey bir mücadele sergileyen her iki takım oyuncularınıda kutluyorum. Umarım böylesine güzel ve renkli bir etkinlik aynı kalitede devam eder. Tüm katılımcı takımlara gönülden başarılar dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 20:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178