banner166

SAHADA YOKTUK!

Lisans krizi ortamında şile maçına çıkan temsilcimiz tam kadro sahaya çıksada, kafalar engele takılmıştı!

 SAHADA YOKTUK!
banner158
banner174
Gebzespor’da son bir haftada yaşanan lisans engeli krizi ilk haftada bomba gibi patladı! Maç haftasında iki günü boş geçen, futbolcuların konsantrasyonunu dibe vuran gelişmelerin gölgesinde çıktığımız Şile Yıldızspor maçında hezimet kaçınılmaz oldu. Mücadeleyi 4-1’lik skorla kaybettik.

KAFALAR BAŞKA YERDEYDİ

Lisans engelini son haftaya kalmasının faturası ağır oldu. Kulüp başkanı Abbas Sır’ın büyük gayret çabası ile ortaya konan senaryo ile zorda olsa çözüme kavuşturulan lisans krizi çözülsede futbolcularda derin izler bıraktı. Bizim gibi BAL’dan kurtulan, turistik beldelerimizden birisi olan Şile’nin temsilcisi karşısında deyim yerindeyse sahada yoktuk! Kaleden forvete kadar her mevkide daha ilk dakikalarda sos verdik! Erken gelen penaltı golü kötü başlayan her şeyin tuzu biberi oldu. Özgür Vurur kenardan her ne kadar müdahale etse de sahada yürüyen oyuncularına etki edemedi. Yaptığı değişikliklerde oyuna katkı sunamayınca kötü son kaçınılmaz oldu.

CANLI YİNE CANIMIZI YAKTI

39’da Erkan’ın ortaladığı topa boşta bırakılan Bertuğ kafa vurdu, meşin yuvarlak kaleci Kemal Canlı’nın bakışları arasında ağlara gitti. Geçen senede kritik maçlarda sergilediği kötü performansla eleşetirileri üzerine çeken Canlı yediği gollerdeki hataları ile yine sahanın en kötüleri arasında yer aldı. İkinci yarıya da tutuk başlayan Gebzespor’da kenar heyet 57.dakikada Kemal’in yerine Saruhan’ı, Serkan Esen’in yerine de Emre Fırtına’yı oyuna sürdü. Ancak bu iki hamlede takıma etki etmedi. Direnci düşen Gebzespor 78’de Furkan’ın golüne engel olamadı. 85’te skor 4-0 oldu. 90’da Ziya’nın attığı gol sadece maçın skorunu değiştirdi: 4-1.

ŞİLE YILDIZ 4-1 GEBZESPOR

STAT: Şile

HAKEMLER: Eren Özyemişcioğlu ***, Ahmet Oğuz Yılmaz ***, Mehmet Kuru ***

ŞİLE YILDIZ: Erşen ***, Ömer ***, Zafer ***, Erkan ***, Aykut ***, Fatih ***, Tahsin ****(Dk. 81 Cenk *), Furkan ***, Burak ***(Tolunay **), Yetkin ****, Bertuğ ***(Dk. 87 Ertan *)

GEBZESPOR: Kemal ?, Sırat **, İslam *(Dk. 80 Tugay *), Abdulsamet ?, Mustafa Kara **, Ferhat **, Yusuf **, Kemal **(Dk. 57 Saruhan **), Serkan ? (Emer Fırtına *), Oğuz **, Ziya *

GOLLER: Dk. 19 Yetkin (p), Dk. 39 Bertuğ, Dk. 78 Furkan, Dk. 85 Tolunay, Dk. 90 Ziya

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2018, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER