Volkan Demirel'den Milli Takım açıklaması

Volkan Demirel'den Milli Takım açıklaması

 Volkan Demirel'den Milli Takım açıklaması
banner158
banner174
Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel, Akhisar Belediyespor galibiyetinin ardından ses getirecek açıklamalar yaptı. Milli Takım'a çağrılmamasıyla ilgili olarak, "Belki tweet atmıyorumdur. Birilerini aramıyorumdur. Lobim yoktur" diyerek yeniden Milli Takım'a çağrılan Arda Turan'ı ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i isim vermeden eleştirdi.
Fenerbahçe'de 3-1 kazanılan Akhisar Belediyespor maçının ardından kaptan Volkan Demirel şok açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendirmesinin ardından gelen Milli Takım sorularına cevap veren Volkan Demirel, Milli Takım'a çağrılmamasıyla ilgili olarak, "Her Milli Takım zamanında bana soruların sorulması, hem bana, hem oradaki arkadaşlara saygısızlıktır." dedi.

"Herhalde birilerini aramıyorum..."
Açıklamalarına devam eden tecrübeli kaleci, "Herhalde bir şeyleri yanlış yapıyorum, belki de bazı şeyleri yapmıyorum. Herhalde onları değiştirmem lazım. Performansım kötü olabilir, tweet atmıyor olabilirim, lobim olmayabilir. Bunlar olabilir." diyerek Barcelona'da forma giyen ve bir süre sonra yeniden kadroya çağrılan Arda Turan ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e üstü kapalı tepki gösterdi.

"Kaleci Fatih'in yanına gittik"

Akhisar Belediyesporlu kaleci Fatih Öztürk'ün maç içinde yediği talihsiz golle ilgili de konuşan Volkan, "Kaleciler yalnız adamlardır. Trabzonspor maçında Fatih çok iyi kurtarışlar yaptı. 10 tane gol çıkardı. O gün iyiyseniz her şey iyi gider. Ben Fatih'in iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum. Maç sonu Ertuğrul'la birlikte onun yanına gittik. 'İki hafta önce kraldın. Şimdi kötü olacak halin yok' dedim." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER