VURUR, KENDİM İÇİN BİRŞEY İSTEMEDİM

Gebzespor’da Teknik direktör Özgür Vurur’un istifası gündeme bomba gibi düşmüştü. Duruşu, camiaya kattıkları ile sevilen Vurur dün Gebze’ye geldi başkan Abbas Sır ile görüştü

VURUR, KENDİM İÇİN BİRŞEY İSTEMEDİM
banner158
banner174
Gebzespor’da Teknik direktör Özgür Vurur’un istifası gündeme bomba gibi düşmüştü. Duruşu, camiaya kattıkları ile sevilen Vurur dün Gebze’ye geldi başkan Abbas Sır ile görüştü. Vurur “Ben kendim için tek bir şey istemiyorum. Futbolcularımın maddi vecibeleri yerine getirilsin yeter” dedi.
TEPECİK MAÇI SONRASINDA AÇIKLAMIŞTI

Gebzespor’un Tepecik maçı zaferinin ardından soyunma odasında istifa ettiğini açıklayan Özgür Vurur’un bu beklenmedik kararı camiaya bomba gibi düşmüştü. İstifa gerekçesini Yomra maçının primleri, 3-4 oyuncunun peşinatlarının ödenmemesi ve küçük küçük biriken sorunların aşılamaması olarak göstermişti. Bu açıklamaların ardından taraftarların ve yöneticilerin Vurur’u ikna hamleleri düne kadar devam etti.
AİLE İÇERİSİNDE OLUR BÖYLE ŞEYLER

Salı günü öğleden sonra kulüp lokalinde başkan Abbas Sır ile uzun süren bir görüşme yapan Özgür Vurur “Biz koca bir aileyiz. Aileler içerisinde bazen bu tarz anlaşmazlıklar yaşanabilir. En başta söylediğim gibi ben kendi adıma böyle bir karar almadım. Oyuncularımın hakkını korumak, istemek görevimdi. Bunu anlayış ile karşılayan ve uzlaşma noktasına gittiğimiz yönetimimizle devam kararı aldık.İnşallah bu ilk ve son tatsızlığımız olur”

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER