banner166

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’TSE demek güven demektir’’

Başkan Karaosmanoğlu, Türk Standartları Enstitüsü̈ (TSE) Marmara Bölge Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti. Çalışanlarla bir araya gelen Karaosmanoğlu, ülkemizin artık çok iyi standartlarda üretim yapmasıyla gurur duyduğunu belirtti.

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’TSE demek güven demektir’’
banner158
banner174

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Standartları Enstitüsü̈ (TSE) Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan ve çalışanlarını ziyaret etti. Testlerin yapıldığı atölyeleri de ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, “TSE ülkemizde ki resmî kurumlarımızın en önemlilerinden birisidir. Ülkemizin kalkınması ve gelişmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. Uzmanlık gerektiren TSE, üretimin ve kalitenin de tam ortasındadır. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Şunu da ifade etmek isterim ki TSE demek güven demektir” dedi.

 

“GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ HER PROJEDE KALİTEYE ÖNEM VERİYORUZ”

Türk Standartları Enstitüsü’nün aynı zamanda üretim sonrasında kalitenin devamını sağlamada da etkin bir görevi var diyen Karaosmanoğlu, “Büyükşehir yasası ile kentlerin bir bütünlük haline geldiğini ifade etmek istiyorum. Kentin planlamasında ilk göreve geldiğimiz andan bugünkü noktaya çok önemli mesafeler kat ettik. Artık Kocaeli’de plansız bir metrekare yerimiz yoktur. Köylerimizde uygulama planlarını da yapıyoruz. Bu ve bunlar gibi her hizmetimizde Türkiye model bir belediyecilik gerçekleştiriyoruz. İşte bu hizmetlerin yapılmasında sizler gibi standardın önemine inanıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her projede kaliteye önem veriyoruz” ifadelerini sarf etti.

 

“BELEDİYECİLİKTE KALİTE STANDARTLARIMIZI YÜKSELTTİK”

Türkiye’nin ve özellikle Kocaeli’nin altyapı da büyük gelişme yaşadığını da sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, “Belediyecilikte kalite standartlarımızı yükselttik. Yerel yönetimlerin hizmette ki standardı ne kadar yüksek olursa hizmetleri de o kadar kaliteli olacaktır. Bu başarıda TSE olarak sizlerin de katkısı vardır. Bizler var olan iş birliğimizin daha kapsamlı bir şekilde gelişmesini de arzu ediyorum. Her gün kalite düşüncesi ve felsefesini yerleştirme ile geliştirmeye öncelik vermeliyiz” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER