Pnömatikte Gebze’den Türkiye’ye Açılan Kapı

Kocaeli Gebze’de 1998 yılında faaliyete başlayan Keten Pnömatik Endüstriyel Montaj Ekipmanları Yön. Kur. Bşk Aşkın Keten

Pnömatikte Gebze’den Türkiye’ye Açılan Kapı
banner158
banner174

 Kocaeli Gebze’de 1998 yılında faaliyete başlayan Keten Pnömatik Endüstriyel Montaj Ekipmanları Yön. Kur. Bşk Aşkın Keten, sektörün ihtiyacı doğrultusunda Avrupa, Amerika ve Uzak Doğu’da bulunan lider, güçlü firmalara ait  Havalı ve Elektrikli El Aletlerini” Türkiye’nin her noktasına ulaştırarak sektörün önde gelen isimleri arasına girdi. Satış öncesi ve sonrasında hizmet devamlılığı ile en son teknolojiyi en ucuz maliyetle müşterilerine ulaştıran Aşkın Keten sanayicilere hizmet vermektedir.

Geniş ürün yelpazesi ile Hidrolik ve Pnömatik devre elemanları temini ve sistem tasarımı konusunda hizmetlerini sürdüren Keten Pnömatik ihtiyacınıza uygun geniş ürün çeşitleri ile doğrudan ve proje bazlı satışlarıyla hizmet sunmaya devam ediyor.

Avrupa, Amerika ve Uzak Doğu’nun önde gelen markalarının distribütörlüğünü yapan Keten Pnömatik Ltd.Şti ithalat ve ihracat konusunda tecrübesi ve başarısıyla Gebze Merkez, Manisa ve Ankara Şubeleriyle kesintisiz ve kusuruz hizmet vermektedir.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER