banner166

SEDAŞ, tedarikçilerle iletişimde “bir tık öne” geçti

SEDAŞ perakende elektrik satışı yapan tedarikçilere bilişim teknolojileriyle çağdaş iletişim imkanlarının önünü açarak,sedas.com web sayfasından “Online İşlemler” hizmeti sunmaya başladı. SEDAŞ, teknolojik yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Perakende elektrik satışı yapan tedarikçiler, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce'yi kapsayan elektrik dağıtım bölgesinde elektrik dağıtım faaliyetini sürdüren SEDAŞ’a yapacakları tüm talep, öneri ve diğer bildirimlerini,www.sedas.com adresinden yapabilecekler.

SEDAŞ, tedarikçilerle iletişimde “bir tık öne” geçti
banner158
banner174
 ONLİNE TEDARİKÇİ GİRİŞİ

SEDAŞ Perakende elektrik satışı yapan tedarikçiler için kurumsal web sayfasında oluşturduğu “Online Tedarikçi Girişi” sistemi üzerinden vereceği hizmetleri bilişim teknolojilerinden yararlanarak, daha hızlı ve takip edilebilir nitelikte gerçekleştirmeyi, çözüm odaklı kaliteli hizmet vermek yanında, müşteri memnuniyeti yaratmayı da hedefliyor.
 
ONLİNE İŞLEMLER

Tüm paydaşları için ayrı ayrı yatırım yapan SEDAŞ, bölgesinde faaliyet sürdüren ve sürekli iletişim içinde olduğu elektrik perakende satış firmalarıyla olan iletişimini daha hızlı ve teknolojik bir hale getirmek için “Online İşlemler” sekmesini kurumsal web sayfasında hayata geçirdi. SEDAŞ perakende elektrik satış şirketlerinin isterlerse kendi sistemleri ile de entegre edebilecekleri web-service ile tüm iletişim süreçlerinin artık dijital olarak ilerletilmesine de imkan sağlıyor.
 
ÇÖZÜM ODAKLI

Bilişim teknoloji yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen SEDAŞ, elektrik perakende satış şirketlerine özel “Online İşlemler” ile servis verme hızının takip edilmesine imkan sağlayan bilişim altyapısı ile müşterilere verilen hizmetin kalitesini arttırmanın yanı sıra, daha düzenli, hızlı, çözüm odaklı ve iletişim süreçlerinin hepsinin kayıt altına alındığı bir altyapıyı devreye alıyor.
 
TEDARİKÇİ GİRİŞ

“Tedarikçi girişinden” faydalanmak isteyen tedarikçilerin tek yapması gereken, şirketin kurumsal e-mail adresini antetli kağıt ve şirket yetkilisinin imzası ile 
[email protected] mail adresine göndermek. Kayıt yaptıran tedarikçiler, tanımlanan e-mail adresine gelecek şifre ile www.sedas.com adresindeki “Tedarikçi Giriş” sekmesinden SEDAŞ ile kolayca iletişime geçilebilecek. SEDAŞ’ın kurumsal web sitesini kullanmak istemeyen tedarikçilerin CRM sistemi ile MİY sistemi arasında entegrasyon yapılarak iletişim “bir tık daha” öteye taşınmış olacak. Her iki alternatifte de, SEDAŞ, perakende elektrik satışı yapan tedarikçilerle, tüm bildirimleri geriye dönük ve toplu olarak görme imkânına sahip olacak.
 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER