700 BİN TL’YE MAL OLACAK

İSU Genel Müdürlüğü, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki iki caddede yağmursuyu hattı inşa ediyor. Caddelerin yüzey sularını toplamak için toplam 1.1 km uzunluğunda boru hattı döşenecek.

700 BİN TL’YE MAL OLACAK
banner158
banner174
 Kocaeli genelinde son 11 yılda 362 km uzunluğunda yeni yağmursuyu hattı yaparak işletmeye alan İSU Genel Müdürlüğü, Darıca ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki iki caddede yağmursuyu hattı inşa ediyor. Caddelerin yüzey sularını toplamak için toplam 1.1 km uzunluğunda boru hattı döşenecek.

İSU Genel Müdürlüğü, yatırım programı kapsamında İl genelinde 38 ayrı projenin inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Bu projelerden birisi de Darıca ilçesinde gerçekleştiriliyor. İlçeye bağlı Rauf Orbay ve Genç Osman Caddelerinde ani yağışlarda oluşan yüzey sularını toplamak için yağmursuyu projesi yapılıyor. Yoğun yerleşim alanının bulunduğu bölgenin yüzey sularını toplamak için 1400 ile 500 mm çaplarında betonarme borular kullanılıyor.

İki caddede toplam 1.1 km uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa ediliyor. İnşaat çalışmaları süren projenin, önümüzdeki ay içinde tamamlanması hedefleniyor. Bölgenin yağmursuyu problemlerinden kurtaracak olan proje 700 bin TL’ye mal olacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 19:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER