banner166

'Burası Cennet bir köşe olacak'

Kandıra'da yapımı devam eden Miço Koyu'nda ki kadınlar plajında ki çalışmaları inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, kadınlar plajının 1 Haziran'da hizmete açılacağını söyledi.

'Burası Cennet bir köşe olacak'
banner158
banner174
 Projeyi anlatan başkan, "Miço Koyumuz tam manasıyla bittiğinde cennetten bir köşe olacak" dedi

Karadeniz sahillerinde inceleme yapan Başkan Karaosmanoğlu’na Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder, Park Bahçeler ve Yeşil Alanları Dairesi Başkanı Cenan Turan ve teknik ekibin eşlik ettiği ziyaretlerde, Cebeci Plajının üçüncü etabı ve Bağırganlı sahilinde de inceleme yapıldı.

 

HER SESE KULAK VERİYORUZ

Her isteğe karşılık vermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Sadece kadınlarımıza ait olacak Miço Koyunda vereceğimiz hizmetin en iyi şekilde olması içinde gerekli talimatı verdim. Plajımız hazır hale geldiğinde tüm kadınlarımız özgürce kullanacaklar ve ne kadar önemli olduklarını hissedecekler. Diğer plajlarımızda en iyi şekilde sezona hazır hale getirilecektir” diyerek açıklamalarını sürdürdü.


HER VATANDAŞA SAYGILIYIZ VE DEĞER VERİYORUZ

Gücü halktan aldıklarını ve hizmet noktasında asla yorulmayacaklarını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Benim hayat tarzıma ve düşünceme saygılı olunmasını isteyen her bireyin isteklerine değer vermek bizim başlıca görevimizdir. Kadınlarımızın arzu ettiği ortamda tatil yapmaları için elimizden gelen imkanları sonuna kadar kullanıyoruz.

 

GEÇMİŞTE İNSAN ELİYLE BAZI YERLER BOZULMUŞ

‘’Şeyh Edebâli’nin; ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ anlayışı bizim için vazgeçilmez bir rehber olmuştur’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Karadeniz sahillerimizi dünyadaki cennet olarak ifade etmek isterim. Ancak geçmiş dönemlerde insan eliyle buralar bozulmuş ve kullanılamaz hale gelmişti.  Ancak bizim dönemimizde sahillerimizi halkımızın daha sağlıklı bir şekilde denize girebileceği seviyeye getirdik. Artık sadece Kocaelililer değil, çevre illerimizden de kardeşlerimiz sahillerimizi tercih ediyor. Yapılan çalışmalarla Doğa harikası Kerpe Miço koyu da bunlardan bir tane olacak” dedi.

 

PLAJIN YANINDAKİ SU KANALI DA HİZMETE AÇILACAK

Kerpe Miço koyunun hizmete girdiğinde doğal yapısıyla çok büyük ilgi göreceğinizi sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Plajımızın hemen yanında Kerpe merkezine kadar giden bir kanal bulunmaktadır. Bu kanalı da değerlendirip kanalı denizle birleştirerek farklı bir projeyi de hizmete sunacağız. Miço koyumuzun plaj kısmını 1 Haziran’da açacağız, ancak tamamı önümüzdeki yıl bitecek. Kadınlar plajımız tamamlandığında sosyal donatılar da mevcut olacak. Ulaşım noktasında sıkıntı olmaması için otobüs seferleri koyacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler daha sonra diğer plajları ve Miço Koyunun saklı kalmış güzelliklerini de incelediler.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 19:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER