DİLOVASI’NDA KURBAN SATIŞ VE KESİM YERİ BELİRLENDİ

DİLOVASI’NDA KURBAN SATIŞ VE KESİM YERİ BELİRLENDİ

 DİLOVASI’NDA KURBAN SATIŞ VE KESİM YERİ BELİRLENDİ
banner158
banner174

Dilovası’nda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yerinin Bayrak Tepe Parkının yanında bulunan pazar yeri olarak belirlendiği açıklandı.

Dilovası’nda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yeri belirlendi. İlçede geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da belediye tarafından kurban satış ve kesim yeri Bayrak Tepe Parkının  yanında bulunan pazar yeri oldu. 
Belediyeden yapılan açıklamada Kurban Bayramı’nda ilçede park, cadde, sokak, meydan gibi umuma açık ve çevre hijyen şartları yeterli olmayan mahallerde kurban kesimine kesinlikle izin verilmeyeceğine dikkat çekilerek vatandaşlar uyarıldı. 

Açıklamada; Kurban kesim yerleri dışında belirlenen usul ve esaslara aykırı olarak kurban kesenler hakkında yasal işlem yapılacağı hususu, mahalli mutat vasıtalarla vatandaşlara önceden duyurulacağı bildirildi.
Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yeri belirlenmesi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Kurban satışı için memleketlerinden gelen esnafımızın ve Dilovalı hemşerilerimizin tüm ihtiyaçlarının düşüldüğü daha hijyenik ve düzenli kurban pazarını hizmete sunacağız" dedi.


Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178