banner166

Eşini ve çocuklarını silahla rehin aldı

KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde 41 yaşındaki Yılmaz A. çocuklarını göstermediği iddiasıyla eşi ve çocuklarını silahla rehin aldı. Polis, Yılmaz A.'yı oyalarken, evin arka penceresinden eşi ve çocuklarını dışarı çıkardı. Yılmaz A. olay yerine gelen birlikte olduğu eşinin, "Yüzüne bakmaya utanıyorum" diye tepki göstermesinin ardından silahını bırakarak teslim oldu.

Eşini ve çocuklarını silahla rehin aldı
banner158
banner174
 Olay bu gece saatlerinde, Kartepe İstasyon Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yılmaz A. ayrıldığı eşinin evine geldi. Ayrıldığı eşinin çocuklarını görmesine izin vermemesine kızan Yılmaz A. pompalı tüfekle ayrıldığı eşini ve 3 çocuğunu rehin aldı. Alkollü olan Yılmaz A. havaya birkaç el ateş etti. Komşularının haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. 

Polis, Yılmaz A.'yı konuşarak oyalarken, eşini ve 3 çocuğunu evin arkasındaki pencereden dışarı çıkarmayı başardı. İki saatlik görüşmelerin ardından Yılmaz A.'nın, ayrıldıktan sonra nikahsız ikinci eşi ve çocuğu olay yerine çağırıldı. Olay yerine gelen Yılmaz A. nikahsız eşi, "Yüzüne bakmaya utanıyorum" diye tepki gösterince Yılmaz A. teslim olmayı kabul etti. Silahını yere bırakarak teslim olan Yılmaz A. ifadesi alınmak üzere Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER