Gazi ve Şehit Aileleri iftarda buluştu

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi'nin bu yıl 16'ncısını düzenlediği geleneksel iftar programında şehit ve gazi aileleri bir araya geldi.

Gazi ve Şehit Aileleri iftarda buluştu
banner158
banner174
 İzmit Öğretmen Evinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Kurmay Albay Ersin Aydemir, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, Jandarma komutanları Ercan Şen, Recep Esen Yalçın Ölmez ve aileleri, Aile ve Soyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve eşi Müzeyyen Yümnü , Maraş Elbistan'da şehit düşen Karapilot Üsteğmen Selahattin Şen'in babası Nejdet Şen ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın ile birlikte  yaklaşık 500 kişi katıldı. 

HER GÜN ACIYLA UYANIYORUZ
Programda konuşma yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Yunus Coşkun, "Bizi bir arada tutan ve bin yıllık kardeşlik hukukunun teminatı olan ilkelerden tarih boyunca hiç ayrılmadık. Ramazan davuluyla sahurumuzu yaptık, minarelerden yükselen kutlu çağrıyla aynı safa girdik aynı sofrayı paylaştık. Ne var ki bu mübarek Ramazan ayını zehirlemeye çalışan ve Türkiye'yi iç kanamanın eşiğine kadar getiren bölücü mihrakların hain eylemlerine hep birlikte şahit oluyoruz. Her gün acılarla yanıyoruz ve terörün iğrenç yüzüyle sarsılıyoruz. Analar babalar bacılar ağıt yakıyor" dedi. 
DESTEK ÇIKANLARA GEREKLİ DERS VERİLSİN
Terörden bir an önce kurtulmak gerektiğine vurgu yapan Coşkun, "Bundan böyle Şehitlerimiz vatan topraklarına emanettir. Kanlarını yerde bırakmamak Türk devleti için şeref meselesidir. Türkiye ve Türk milleti adeta kurşunla, mayınlarla, bombayla sindirilmeye, teslim olmaya zorlanıyor. Biz halen dostumuzu ve düşmanımızı tanıyamadık. Artık uyanmalıyız. Türk milleti elbette bir avuç çapulcuya teslim olmayacak kadar zayıf, korkak ve aciz değildir. Kandil canilerin başına yıkılmalıdır, inleri yok edilmeli ve PKK'yı himaye eden destekleyen, aklayan, aklamaya çalışan kim varsa gerekli ders verilmelidir" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 21:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER