Gebze'de hırsızlık yaparken yakalandılar

Gebze’de iki işyerinden 350 bin TL para çalarak kayıplara karışan 3 kişi polis ekiplerinin yapmış olduğu sıkı takip sonucu kıskıvrak yakalandı.

Gebze'de hırsızlık yaparken yakalandılar
banner158
banner174
 Hırsızlık zanlılarının Almanya'dan benzer suçlardan dolayı sınır dışı edildikleri öğrenildi

Edinilen bilgi ve iddialara göre; olay önceki günlerde Gebze Hacı Halil Mahallesi’nde bulunan biri araç kiralama ve bir gayrimenkul işyerinde meydana geldi. Almanya’dan hırsızlık suçları sebebiyle sınır dışı edilen U.T, M.A. T ve A.M.T isimli şahıslar Gebze’de gece saatlerinde işyerlerine girerek, işyerlerinde bulunan kasaların içinde bulunan 350 Bin TL’yi alarak kayıplara karıştı. Yaşanan olay sonrasında işyeri sahipleri Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek başından geçenleri anlattı ve şikayetçi oldular. 

EVLERİNDE YAKALANDILAR 

Ardından harekete geçen Asayiş Büro ekipleri yapmış olduğu sıkı takip sonucu U.T'yi İstanbul Kurtköy’de M.A.T’yi ve A.M.T’yi Gebze’de evlerinde yakalandı. Yakalanan zanlılar sonrasında Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Emniyete ifadeleri alınan ve işlemleri tamamlanan 3 şahıs ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi. Öte yandan şahısların bir çok suçtan kayıtları olduğu bildirildi.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER