Gebzelilerin Vatan nöbetini sürdürüyor

15 Temmuz darbe girişiminden sonra tüm Türkiye'de olduğu gibi Gebzelilerin de Vatan nöbeti devam ediyor. Binlerce Gebzeli her akşam Gebze Kent Meydanına akın ediyor Vatanına, milletin iradesine sahip çıkıyor.

Gebzelilerin Vatan nöbetini sürdürüyor
banner158
banner174
 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tüm Türkiye'de olduğu gibi Gebzelilerin de Vatan nöbeti devam ediyor. Binlerce Gebzeli her akşam Gebze Kent Meydanına akın ediyor Vatanına, milletin iradesine sahip çıkıyor. Hafta sonu Gebzelilerin Vatan nöbetinde Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan,Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Belediye Başkan Yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, Ak Parti İlçe teşkilatı, dernekler ve STK'lar da destek verdi.

KENT MEYDANI ÜNLÜLERE SAHNE OLDU

Gebze Kent Meydanına kurulan sahnede Hafta sonu Eşref Ziya Terzi ve Bedirhan Gökçe sahne aldı. Gebzelilerin bu demokrasi nöbetinde yalnız bırakmayan sanatçılar özellikle bu dönemde dillere destan olmuş şiirleri ve şarkıları Gebzeliler için seslendirdiler. Gebzeliler Eşref Ziya Terzi'nin"Minareler Süngü Kubbeler Miğfer" şarkısına ve  Bedirhan Gökçe'nin seslendirdiği "Biz Kısık Sesleriz" şiirine hep bir ağızdan eşlik etti.

TÜM KAHRAMANLARA SELAM OLSUN

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebzelilere hitaben kısa bir konuma yaptı. Başkan Köşker konuşmasına tüm darbeye hayır diyen tüm kahramanlara selam göndererek başladı. Başkan Köşker" O karanlık gecede tanklara, uçaklara, helikopterlere toplara tüfeklere kafa tutan, Türkiye'nin her yerinde meydanlara akın eden kahramanlarımıza, gazilerimize en önemlisi bu uğurda gözlerini kırpmadan şehadet şerbetini içen şehitlerimize selam olsun. Allah sizlerden razı olsun. Devir birlik ve beraberlik devri, birbirimize sıkı sıkıya bağlanacağız ve asıl düşmanlarımıza karşı birlikte savaşacağız. biz birlik olursak değil darbeye kalkışmayı akıllarından bile geçiremezler. her gün bu meydanda sizlerle birlikteyiz her gün görüyorum kalabalık artıyor yeni simalar görüyorum vatan nöbeti herkesin davası. sabahlara kadar burada kalıp buradan işe giden kardeşlerimiz var Allah onlardan razı olsun.

MAKAMLAR SİZLER İLE DEĞERLİ

Eğer sizler bunları yapmamış olsaydınız bizim bu makamlarda olmamızın hiçbir değeri olmazdı. bu makamlar sizler bizim arkamızda olduğunuz sürece değerli. Bu makamların asıl sahipleri sizlersiniz, bizler sizin vekiliniz olarak siz istediğiniz müddet buradayız. Siz istediğiniz müddetçe Allah için Vatan için,sizler için hizmet etmeye devam edeceğiz.

ALLAH ONLARI AF ETMEYECEK

Bu millet bir kaç hainin askeriyenin içine sızmış paralel olgu içerisinde olan bu hainlerin esiri olmayacak. bugüne kadar kanmış olanlarda artık gerçekleri gördü, kimileri erken gördü kimileri geç gördü Allah herkesi affetsin. Ama affedilemeyecek şeyler de var Vatan hainliği,İslamiyete bile bile zarar vermek bunları Allah'ta affetmeyecek. Müslüman bir halka ateş açıp onların ölümüne sebep olanları Allah affetmeyecek. cennet cehennem yaratılmış Allah'ım bu meydanlara toplananları cennetine koysun, şehitlerimizin yanında olmayı nasip eylesin inşallah. Bu güne kadar onlara destek olmayı sürdürmüş kişiler mahkemelerde yargılanacak, ama öbür dünyada da yerleri hazır.

HEPİMİZ GAZİYİZ

Allah bizleri de cennetine koyduğu kullarından nasip eylesin. Peygamber Efendimizin, Şehitlerimiz şefaatlerine nail eylesin. Bizlere de şehitlik mertebesini nasip etsin. Hepimiz Gaziyiz. Bu gün o darbe gerçekleşmiş olsaydı ben burada yoktum. Muhtemelen bizim konumumuzda olan birçok arkadaşımız yoktu. Dokuz bin kişiyi katledeceklerdi. Sizlerin duaları, evliyaların duaları ve aziz milletimizin duruşu onların bu emellerini gerçekleştirmelerini engelledi. Ben tekrar bu meydanları boş bırakmayan Tüm halkımıza teşekkür ediyorum, gazilerimize Allah'tan şifa Şehitlerimize rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Allah Yar ve yardımcımız olsun"dedi

 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2016, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER