İŞKUR parada anlaşamıyor!

Mevcut binanın yetersiz olması sebebiyle yeni bir bina bakan İŞKUR’da hala bina konusu netleşmedi. İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İzmit’te merkezden bir yer baktıklarını, ancak kira fiyatlarının çok yüksek olduğundan yakındı.

İŞKUR parada anlaşamıyor!
banner158
banner174
 TERCİH MERKEZDEN 

İŞKUR İl Müdürlüğü, Mart ayından beri başlattığı yeni bina arayışını halen daha sürdürüyor. İzmit İstiklal Caddesi Kaptanlar İşhanı No:15’te hizmet veren İŞKUR İl binasının küçük, yetersiz ve kullanışsız olması sebebiyle İl Müdürü Ulvi Yılmaz, taşınma kararı aldıklarını açıklamış ve yeni bina arayışına başlamıştı. Yaklaşık 115 personelin hizmet verdiği kurum için Müdür Yılmaz, merkezde ve geniş bir yer baktıklarını kaydetmişti. 
FİYATLAR YÜKSEK
Aradan geçen üç aylık süreç sonunda kurum şartlarına uygun bir binayı henüz bulamadı. Konu ile ilgili konuşan İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, kira fiyatlarının yüksek olmasından yakındı. Yılmaz, “Günde bin kişi kurumumuza geliyor. Bu yüzden vatandaşın tek vasıta ile gelebileceğim merkezde bir yer bakıyoruz. 3 bin veya 4 bin metre karelik alanda istiyoruz. Ancak kira fiyatları çok yüksek. Henüz bulamadık ama arayışımız sürüyor” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER