KOSO 100 bin TL bağış yapacak

Kocaeli Sanayi Odası (KSO), Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret ederek 15 Temmuz Başarısız Darbe Girişimi’ni ve ardından yaşanan olayları değerlendirdi.

KOSO 100 bin TL bağış yapacak
banner158
banner174
 Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Güzeloğlu, “15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri’ne Yardım Kampanyası yapacağız” dedi. 

‘KORKTUĞUMUZ BİR FİLM YAŞADIK’
15 Temmuz Başarısız Darbe Girişimi hakkında düşüncelerini paylaşan Kocaeli Sanayi Odası(KSO) Ayhan Zeytinoğlu, “Zor bir dönemi başarı ile bitirmiş olduk. Hepimize geçmiş olsun. Çok endişe duyduğumuz, korktuğumuz bir film yaşadık. Basınımız ve milletimiz ile bu durumu bertaraf ettik. Hepimize geçmiş olsun. Sizlerin de gayretine ve çalışmalarına teşekkür ederim” diye konuştu. 
‘100 BİN TL BAĞIŞ YAPACAĞIZ’
Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve milletimizin temsilcisi Cumhurbaşkanımıza kadar saldırmaya kadar gözü dönenlerle, vatandaşlarımızı şehit edenlerle karşılaştık. Kalkışma sırasında bu milletin evlatları düşüncelerine, partilerine bakmadan sokağa çıkarak, tanka tüfeğe karşı dik bir duruş sergilediler. Tüm Türkiye’de başbakanımız şehit ve gazi aileleri için yardım kampanyası başlattı. Kahramanlarımızın ailelerine yardım edeceğimiz bu kampanya da herkesi bizlere yakışacak desteğe davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Güzeloğlu’nun kampanya davetine cevap veren Zeytinoğlu, “Yönetim kurulu olarak sizlerin huzurunda söylüyoruz. Bu kampanyaya 100 bin TL bağış yapacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER