banner166

Metruk binada bağımlı arandı

Metruk binada bağımlı arandı

Metruk binada bağımlı arandı
banner158
banner174
 Gebze Merkez'de bakımsız ve metruk bir halde bulunan bina, vatandaşları tedirgin ederken, bu binada madde bağımlılarının da yaşadığı belirtiliyordu.  Emniyet güçleri önceki gün bu binada bağımlı aradı

Edinilen bilgiye göre, Gebze ilçesi Hacı Halil Mahallesi 1202/1 sokak üzerinde bulunan boş binadan dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiyeyi aradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binanın çatısında bulunan çöplerin yandığını tespit etti.

POLİS İNŞAATTA MADDE BAĞIMLISI ARADI
Yangının çıktığı sokağa gelen polis ekipleri de boş bina içinde madde bağımlısı aradı. İnşaat içinde bulunan ve uyuşturucu içiminde kullanılan malzemeler dikkat çekti. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, bina içinde gezen bir genci inceledi. Yapılan sorgulamada gencin asker olduğu ve alkol almak için bina içine girdiği tespit edildi. Yapılan incelemenin ardından genç serbest bırakıldı. Mahalle sakinleri ise binanın yaklaşık 15 yıldır atıl vaziyette olduğunu söyledi. Her ay binada yangın çıktığını ifade eden mahalle sakinlerinden Turhan Özel, “Hiçbir şekilde buraya müdahale edilmiyor. İtfaiye, polis buraya gelmekten sıktı. İçinde tinerci, madde bağımlısı ne ararsan var. Yetkililere defalarca bildirdik. Kimse buraya müdahil olmuyor” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 22:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER