Ramazan’da çocuk olmak bir başka güzel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı nedeniyle Kocaeli Fuarı’nda hayata geçirdiği etkinlikler tüm hızı ile sürüyor.

Ramazan’da çocuk olmak bir başka güzel
banner158
banner174

Tanınmış isimlerin ilahi, dini sohbetleri ile katıldığı, eski Ramazanların yaşatıldığı, Dini Yayınların sergilendiği etkinlikler kapsamında önceki gece TRT Çocuk kanalında çocuklara özel program yapan Burak Sezen, Kocaelili aileler ve çocuklarla buluştu.

 

RAMAZAN’DA ÇOCUK OLMAK

Kocaeli Fuarı içinde Yıldız Sahnesi alanında gerçekleşen Ramazan’a özel programda Burak Sezen, çocuklarla bir araya geldi. Çocukları sahneye alarak onlarla sohbet eden Sezen, Kocaeli Fuarı’nın 50. yılında alana gelen ailelere farklı bir Ramazan akşamı yaşattı. Sezen, programını Ramazan’da çocuk olmak konseptiyle sundu. Eski Ramazanların yaşatıldığı gecede ilizyonist, ibiş, Hacivat-Karagöz gösterisi de gerçekleştirildi. Ramazan etkinliklerinde ayrıca kukla ile semazen gösterisi ilgi gördü.

 

DİĞER ETKİNLİKLER

Ramazan etkinlikleri kapsamında 9 Haziran Perşembe günü Sami Özer ilahi dinletisi, 10 Haziran Cuma Grup Tillo ilahi dinletisi, 11 Haziran Cumartesi günü Ömer Döngeloğlu tarafından “Peygamberimizin Dostları” konulu sohbet gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 21:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER