2016-10-10 17:03:26

BAĞIRA BAĞIRA GİDEN EGE ADALARIMIZ !

10 Ekim 2016, 17:03

Ege Denizinde 150'den fazla ada var.Ancak bu adaların çoğunun boş ve insansız olduğunu biliyoruz. Bize ait olan adalara ise Lozan 'dan beri insan yerleşimi yapılmamıştır. Şimdi ise son yıllarda bu adalara sahip çıkılmıyor. Sahip çıkılmadığı gibi bu adalar Yunanistan'a peşkeş çekilmiş sayılıyor. Yani Ege Denizinde sadece Gökçe Ada ve Bozca Ada yok, genelde sadece bunların olduğu sanılır fakat orada çok fazla ada bulunmaktadır. Ege Adaları bu iktidar döneminde savaşılmadan kaybedildi. Hatta bizim adalarımızı işgal eden Yunanistan başbakanını bizim başbakanımız ve cumhurbaşkanımız atlı birliklerle karşıladılar. İşgal edilmiş topraklarımıza pasaportla girer olduk. Güney Doğuda pkk ile mücadele ederken pkk hakkında yazıp çizerken meğerse batıyı çoktan kaybetmişiz.Artık batıda tek devlet kalmadı, ülkemiz bölünmüş ve topraklarımız işgal edilmiş durumdadır. Lozan hezimettir diyenler ,maalesef ki bize ait olan adaları Yunan işgal ederken ses çıkarmadılar. Ege bölgesinde yer alan İzmir, Aydın ve Muğla belediye başkanları, başkanlık yetkilerini Yunanistan belediye başkanları ile bölüşmekten vazgeçmelisiniz. Yani bu il belediyelerinde eş başkanlar Yunanlı. Bu duruma kimse kalkıp bir şey demiyor. Milli Savunma Bakanlığı, Ege Adalarını Yunanistan'ın ilhak ettiğine ne diyor acaba ? Bu adalara sahip çıkmamak düpedüz bu millete ihanettir. Son yıllarda ülkenin yönetiminde olan herkes bu hususta sorumludurlar . MHP ise bu işgali telin mitinkleri neden yapmamıştır ve hala neden yapmaz , şaşılacak bir durumdur !
Lozan anlaşmasında vermediğimiz, savaşla kazandığımız adalar son 4-5 yıllık dönemde savaşılmadan verilmiştir. Yalan Söyleyen Tarih Utansın kitabının yazarına duyurulur.Yunan Deniz Kuvvetleri ve Hava Kuvvetleri sınır ihlali yaptığı zaman hiçbir engellemeye takılmıyor, ancak Türk Deniz ve Hava Kuvvetleri ufak bir sınır ihlali yaptığında hemen engellemeye maruz kalıyor. Aydın ili sınırları içerisinde Eşek Adası'nda Yunan SAT komandoları konuşlandırılmış ve füzelerin ve uçaksavarların namlusu İzmir'e çevrilmiş durumda. Yunanistan bir yıl içinde 1047 uçağımızı engellemiş olduğunu biliyor musunuz?
Bunlar Tansu Çiller'in
tırnağı bile olamadılar, dememek elde değil. Son seçimlerde seçilen Yunan Başbakanı ÇİPRAS. Sol el havada pozlar verirken ,solcularımızın dikkatine sunarız ki ,sağ el Soros'un cebinde idi. Soros hakkında bilgi edinirseniz ,ne demek istediğimizi daha iyi anlarsınız.Soros hakkında bilgi edinirseniz sevinmeye değmez olduğunu anlayacaksınız . Bir eski Sosyalist tüfek arkadaşım, telefonda öyle diyor: ''Arkadaş yazıldığı gibi uygulanan bir Sosyalist sistem göremeden öleceğim, diyor.Yunanistan'a sevindim bir Kominist başbakan oldu diye,o da fos çıktı. Meğerse onu da oraya SOROS seçtirmiş, adam Sorosun uşağı imiş. Maalesef bir sosyalistin seçilmesine sevinemedik , sonuç hüsran.Yunan sosyalistlerinin asıl özelliği Yunan milliyetçisi olmalarıdır.Bunu da unutmamak lazım.'' diyor bu arkadaş...Diğer herkes de bu bilinçte olsa ülkemiz açısından çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum...
Zannederiz ki giden adalarımıza eklemeler olacaktır. Lozan hezimettir diyenlere duyurulur; zamanenizde 16+1 adamız maalesef bağıra bağıra gitti. Türk Milleti'nden gizletmek için basın ve Tv leri iyi kullanmakla bu ihanetin içinden sıyrılamazsınız. Ama yavaş yavaş halkımız bu durumu öğreniyor. Dışarıda korkak, içeride yandaş bir politika ile Tansu Çiller'in beş dakikada hallettiği Kardak kayalıkları ve diğer adalar , en önemlisi Eşek Adası şu an Yunan bayraklı ve askeri ile donanımlı.Türkiye'de gün be gün Kilise açanlar,vergilerimizi kilise açmak için harcayanlar acaba Girit'te,Yunanistan'ın her yerinde Gazino yapılan ,kapatılan camileri görmüyorlar mı? Ege Adaları giderken bu pısırıklık neden?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.