Işık’tan Şehit Ailesi’ne ziyaret!

GEBZE

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy geçtiğimiz günlerde Hakkari’de şehit olan sözleşmeli er olan Şehidimiz İlker Ağçay'ın ailesini ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy geçtiğimiz günlerde Hakkari’de olanşehit sözleşmeli er olan Şehidimiz İlker Ağçay'ın ailesini ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Hakkari’nin Çukurca ilçesi Zer Tepe Üs Bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda şahadete eren Sözleşmeli Er İlker Ağçay’ın ailesini ziyaret ettiler.

Ziyarette; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek eşlik etti.

Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek’in şehidimiz için yaptığı duanın ardından, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz İlker Ağçay’ı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade ettiler. Şehidimiz İlker Ağçay’ın ailesi de kendilerini yalnız bırakmayan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Vali Aksoy ve diğer haziruna teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.