banner166

Çayırova'da Dev Huzur Uygulaması

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce Çayırova'da Güven ve Huzur Uygulamaları yapıldı.

Çayırova'da Dev Huzur Uygulaması
banner158
banner174
HABERİN GALERİSİ
Çayırovada Dev Uygulama

Çayırovada Dev Uygulama

 Kocaeli'nin Çayırova İlçesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve  İl Asayiş Şube Müdürlüğünce 24 Kasım 2017 cuma günü  asayiş ,uyuşturucu madde ve muhtemel terör eylemlerine karşı uygulama yapıldı.
Terör ,kaçakçılık ,organize suç örgütlerinin işledikleri suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması ,suça konu maddelerin ele geçirilmesi amacıyla Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne takviye olarak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş,Çevik kuvvet,trafik,narkotik, TEM ve KOM şube ,Darıca ,Gebze,Dilovası Emniyet müdürlüğü ekipleri ile Belediye başkanlığı,Sağlık,Gıda ve tarım müdürlükleripersonelinden oluşan 10 ayrı grup halinde toplam 146 personel ile umuma açık yerler,sabit uygulama yerleri ve yol uygulamaları kapsamında Güven ve Huzur Uygulamaları yapıldı.
Yapılan uygulamalar neticesinde 706 şahsın GBT'sine bakılmış aranması olan 2 kişi yakalanmıştır.Denetimler esnasında yapılan üst aramalarında üzerinden 10,7gr esrar ve ecstasy uyuşturucu hap çıkan 1 kişi gözaltına alınarak hakkında adli işlem başlatılmıştır.
Denetimler esnasında kontrol edilen 24 işyerinden alkol ,tütün piyasası kanununa muhalefet etme suçundan 2 işyerine 18,000TL idari para cezasıuygulanmıştır.Ruhsatsız faaliyet gösteren 3 iş yerine de idari işlem yapılmak üzere tutanak düzenlenmiştir.
Ayrıca yapılan sabit yıol uygulamalarında 214 araç kontrol edilmiş olup bunlardan 7 araç sürücüsüne 1.557 tl idari para cezası uygulanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2017, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER