banner166

Bıyık İcraatlarını Anlattı

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Ak Parti İlçe Tanıtım Medya Birim Başkanı Cüneyt Şentürk, Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları başkanı Hülya Kodek, Darıca Ak parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, Darıca Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nuran Kurşun katıldı.

Bıyık İcraatlarını Anlattı
banner158
banner174

 Toplantının açılış konuşmasını Tanıtım Medya Birim Başkanı Cüneyt Şentürk kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe kongre süreçlerini değerlendirerek başladı. Bıyık, Mahalle Başkanlarının kongreler sonrasında doğal görev düşümleri nedeniyle tekrar atamalarını gerçekleştirdiklerini belirtti. Mahalle yapılanmalarında tamamlandığı belirten Bıyık, “3 gün sonra seçim olsa biz tüm teşkilatlar olarak hazırız. Bütün mahallelerde sandık kurulları dahil tüm yapılanmaları teşhisi ve tahsisi hazırdır.” dedi.

Muzaffer Bıyık çalışmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Hastalarımıza, hacılarımıza, vefat evlerine ve diğer vatandaşlarımıza yönelik yapılan rutin ziyaretlerin dışında her mahallenin istişare kurulunu her hafta toplayarak toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Bu toplantılar ilçe binamızda gerçekleşecek.

 

 Geçtiğimiz hafta Salı günü Ankara’da grup toplantısına katıldık. Burada Başbakan yardımcımız Fikri Işık ile görüşme fırsatı yakaladık. Yaptığımız istişareler sonucunda gerek hükümet gerek büyükşehir genel Darıca ilçemizde  ağız ve diş hastanesinin hayata geçmesi için Sağlık Bakanlığı’nın plan ve bütçesine koydurduk. Burada çocuk çenesi ve cerrahisi olacak. Bu branşı için insanlarımız İzmit’e gidip geliyor. Bu çileden de kurtulmuş olacaklar. Bu iki yıllık bir birikimdir.” Dedi.

 

Emniyet binasının biran önce yapılması gerekiyor

 

 Onun da yasal yazışmalarını takip ediyoruz. Yıllarca Darıca’da hasretini yaşadığımız bir durum da Darıca ilçe Emniyetine ait bir binanın yapılması için hassasiyetle çalışıyoruz, özellikle böyle bir binanın yapımı için kriterleri uygun olan müteahhitlerin yasal şartları yerine getirerek işe başlayıp bitirmesi gerekiyor. Yarım bırakacak olursa bizler de zor durumda kalıyoruz ve amacımız biran önce Darıca’mızın modernin, teknolojik ve günümüz şartlarında vatandaşlara en iyi hizmeti sağlayabilecek bir eserin yapımı için var gücümüzle çalışarak kalıcı bir eser bırakmaktır’’ dedi.



Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER