Dilovası Belediye Başkanı Kiminle Görüştü?

Dilovası Belediye Başkanı Toltar, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi. Önemli konuların gündeme geldiği toplantıda Başkan Toltar, göreve geldiği günden bu yana plan ve devam eden çalışmaları, federasyon yönetimi ile paylaştı.

Dilovası Belediye Başkanı Kiminle Görüştü?
banner158
banner174
 Kentimizin Gelişimine Katkı Sunmaya Hazırız


Dernekler Federasyonu binasında yapılan kahvaltı da konuşan Federasyon Başkanı Ercan Güneş, "Dilovası Dernekler Federasyonu olarak yaşadığımız kente her zaman katkı sunmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. "dedi.


Derneklerimizi Önemsiyoruz


Güneş'in ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise "Dernekler toplumumuzun önemli bir değeridir. Örf, adet ve yardımlaşmanın öncülüğünü yapan birlik ve beraberliğimizi güçlü kılan yöre derneklerimizin ilçemizin kalkınmasında gelişmesinde önemli bir yeri vardır." dedi. 

Her Yerde İzimiz Var


Çalışmalarında değinen Başkan Ali Toltar, "Dilovasın’da sosyal birliktelik var. Dilovasın’da kültürel birliktelik var. Her mahallemizde semt konağı yapıyoruz. Mümkün mertebe ihtiyacı isteği olan herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlçemizdeki eğitim kurumlarına %100 destek verdik. Dini mabetlerimizin hepsine yardımda bulunmak için el attık.’’

 

Çalışmalarımız Devam Ediyor

İlçemizin önemli sorunları devam ediyor. Bu sorunların kısa sürede giderilmesi için hemen hemen her gün görüşmeler oluyor. İlçemizin giriş ve çıkışları ile ilgili olarak inşallah kısa sürede çalışmalarımız başlayacak. Ses ve görüntü kirliliği ve can güvenliği konularında sıkıntılar yaratan Tır parkı konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Haftanın bir günü pazar diğer günleri kapalı otopark olacak olan kapalı semt pazarı için yer tahsisi yapıldı.


Hastaneye Ulaşım Kolaylaşacak

İtfaiyenin yan tarafından başlayarak hastaneye ulaşacak yeni yol için çalışmalarımız yakın zamanda başlayacak. İlçemize kazandırılacak yüzme havuzu içinde aynı şekilde yer tahsisi yapıldı. Bağdat Caddesi ikinci etabı yakın zamanda başlayacak.

Karatarla’nın Sit Alanın’dan Çıkartılması İçin Görüşüyoruz


İlçemizin gelişimini ve nüfus artışının sağlanması için yeni ve organize yapılanmaya büyük ihtiyaç var. Bu anlamda da Tavşancıl Karatarla mevkisi’nin SİT alanından çıkartılıp imara açılması konusunda çalışmalarımız devam ediyor. 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER