banner166

Daha iyisi için her şey hazır

Daha iyisi için her şey hazır

Daha iyisi için her şey hazır
banner158
banner174

 KO-MEK ve İlçe Halk Eğitim müdürleri, yeni dönem planlaması için bir araya geldi.

Başarılarla dolu 13 yılı geride bırakan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) yeni dönemde daha geniş çevreye ulaşabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Geride bıraktığı dönemlerde toplamda 325 farklı branşta 470 bin 781 kişiye eğitim vererek “Halk Üniversitesi” unvanını alan KO-MEK yeni dönemde daha iyi ve kaliteli bir eğitim vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Gündem değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda yeni döneme ilişkin birçok konu ele alındı.

 

İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Her fırsatta paydaşları ile bir araya gelerek çalışmalarını değerlendiren KO-MEK yeni dönem öncesinde istişare toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Ferhat DİLEK, KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürleri ve KO-MEK birim sorumluları katıldı.

 

YAVUZ “DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Toplantıda konuşma yapan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz, “2017-2018 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını ve başarıyla geçmesi temennisinde bulunarak, KO-MEK olarak artık sahadayız ve 21 bin kursiyerimiz ile şu anda eğitimlere başladık. Bugün burada toplanmamızın en önemli sebebi işbirliğimizi arttırmaya dönük çalışmalar olmakla birlikte uygulamada karşılaşılan sorunlar, nitelikli eğitim, eğitmenlerin eğitimi konularıdır” dedi.

 

TALEPLERİNİZİ BEKLİYORUZ

KO-MEK faaliyetlerinden her bir vatandaşımızın en üst seviyede istifade edilmesini önemsediklerini belirten Murat Yavuz “Hükümetimiz tarafından başlatılan “Büyük İstihdam” kampanyasına bizde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz. 2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulamaya konulan belli başlı İstihdam Kursları Forklift Operatörlüğü Eğitimi, Servis Elemanı (Garsonluk) Eğitimi, Doğalgaz İç Tesisatçılığı, Sıhhi Tesisatçılık, Fiber Optik Elemanı Eğitimi, Pişmaniye Yapımı şeklinde sayabiliriz. Yeni açılacak kurslar ile çeşitlilik arttırılacaktır. Siz Halk Eğitim Merkezi müdürlerimizden faaliyetlerimizin tanıtımı hususunda destek ve vatandaşlarımızdan sizlere gelen yeni kurs taleplerinin bizlere ulaştırılmasını bekliyoruz” dedi.

 

FERHAT DİLEK “DAHA İYİ İŞLER YAPACAĞIZ”

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ferhat DİLEK ise konuşmasında “Biz Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KO-MEK ailesi ile her zaman uyumlu bir çalışma yaparak başarılarımızın üstüne yeni başarılar ekledik. Biz mevzuata uygun olarak her zaman işleri kolaylaştıran olduk. İnşallah sorun ve sıkıntıları kaynağından çözerek yeni dönemde daha iyi işler yapacağayız” diyerek yeni dönemde KO-MEK’e başarılar diledi. Toplantıda söz alan İlçe Halk Eğitim Merkezi müdürleri ise KO-MEK ile yapılan işbirliğinden ve ortaya çıkan başarıdan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER