banner166

Öğrenciler İçin Ne Salonu Açıldı?

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Akçakoca Mahallesi’nde çok amaçlı salon açıp, öğrencilere Pişman Dergisi dağıttı.

Öğrenciler İçin Ne Salonu Açıldı?
banner158
banner174

 İzmit Belediyesi tarafından Akçakoca İlkokulu’nda yaptırılan çok amaçlı salon düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Başkan Doğan’ın yanı sıra Ak Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Recep Yıldız, belediye meclis üyesi Canan Soylu, Akçakoca İlkokulu Müdürü Halit Keser, İzmit Öğretmenevi Müdürü Halil İbrahim Soylu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

EĞİTİM BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Belediye tarafından baştan sona yenilenen çok amaçlı salonun açılışında konuşan İzmit Belediye Başkanı Doğan “gençlerimize, çocuklarımıza destek vermek boynumuzun borcudur. Yarın bizim yerimize onlar geçecekler. Anneleri babaları en iyi anlayacak bir belediye başkanıyım. Okullara ayrı bir önem veriyoruz. İnsanımızın olduğu her yer bizim çalışma alanımızdır. Akçakoca Mahallemiz bizim gözbebeğimiz. Burada bir yandan tarihi yaşattık bir yandan da mahallemizi güzelleştirdik. Okulumuzun da ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Malazgirt’te Sultan Alpaslan’dan, Osmangazi’den, Fatih’ten, Kanuni’den, Mustafa Kemal Atatürk’e kadar bize bugünleri sağlayan, vatanımızı bugünlere getiren tüm kahramanlarımıza minnettarız. Onlara layık olabilmek için daha çok çalışacağız. Milli, manevi değerlerimizi unutmayacağız ve bugünkü başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da dua edeceğiz. Allah onun da yardımcısı olsun. Emperyalistler her zaman olduğu gibi ülkemiz üzerine oyunlarını sürdürüyorlar, ama her zaman olduğu gibi yine amaçlarına ulaşamayacaklar. Milet olarak bir ve beraber olarak bütün oyunları bozmaya devam edeceğiz” dedi.  

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Öğrencilere Pişman Dergisi’nin son sayısını da dağıtan Başkan Doğan “ bütün çabamız siz yavrularımıza daha güzel, yaşanabilir yarınlar bırakmak içindir. Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz. Sizleri bisikletler, tabletler hediye ederek mutlu etmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Okul yönetimi ve öğrenciler de Başkan Doğan’a çiçek vererek teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER