Pozitif düşünce başarı getiriyor

Pozitif düşünce başarı getiriyor

Pozitif düşünce başarı getiriyor
banner158
banner174

 Büyükşehir’in personele yönelik hizmet içi eğitimleri kapsamında Hakan Mengüç tarafından Pozitif Düşünce ve Stres yönetimi konulu eğitim verildi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitimler kapsamında eğitimler gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kişisel Gelişim Uzmanı Hakan Mengüç tarafından Büyükşehir Meclis Salonunda ‘’Pozitif Düşünce ve Stres Yönetimi‘’ konulu eğitim gerçekleştirildi. Eğitime Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı.

DÜŞÜNCELERİMİZİ OLUMLU YÖNE DOĞRU ÇEKMELİYİZ.

Meclis salonunda gerçekleştirilen eğitimde her zaman olumlu yönde düşünmenin hayatı pozitif etkileyeceğini dile getiren Mengüç, ‘’Hayatınızda meydana gelecek engeller sizleri asla yolunuzdan ayırmaması gerekir. Çünkü her engel başarıya giden bir basamaktır. Bu basamakların her biri bizlere güç verir ve hayata karşı bakış açımızı geliştirir. Bu sebepten engeller ile karşılaşmamız motivasyonumuzu düşürmemeli aksine arttırmalıdır’’ diyerek sözlerine başladı.

 

NEGATİF DÜŞÜNCE BAŞARISIZLIĞI ÇEKER

Karşımıza çıkacak sorunlar karşısında takınacağımız olumsuz tavrın olayları daha da karmaşık bir hale getireceğini söyleyen Mengüç, ‘’Bir durum karşısında hemen umutsuzluğa kapılmak ve olumsuz bir tavır içine bürünmek olayların çözümünden daha çok karmaşık bir hale gelmesini sağlar. Negatif düşünce bir mıknatıs gibidir ve problemleri kendi üzerine doğru çeker. Bu yüzden düşüncelerimizi her zaman olumlu yöne doğru çekmeliyiz ‘’ diyerek sözlerini tamamladı.

 


Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER