banner166

A101 2 Kasım 2017 Aktüel Kataloğu

A101 aktüel 2 kasım 2017 perşembe kataloğu detaylı incelememize bu hafta da hız kesmeden devam ediyoruz.

A101 2 Kasım 2017 Aktüel Kataloğu
banner158
banner174

 A101 Marketler 2 Kasım Perşembe gününe özel olarak hazırlanmış A101 Aktüel Ürün kampanyaları birkaç saat öncesinde market yetkilileri tarafından dijital ortamda paylaşılması adına duyuruldu. Çok az kaynakta yer alan bilgiler marketlerde henüz geçerli olan başka bir kampanya olması nedeniyle şubelerde dahi duyurulmamıştır. Son günlerde radyo ve televizyon reklamlarındaki ivmesini de arttıran marka ulaşmış olduğu 7000 şubenin vermiş olduğu haklı gururla zirve yarışında başarılı bir şekilde devam etmektedir. Yazımızın devamında konusunda uzman editörlerimiz tarafından incelenecek olan indirim listesi detaylarına baktığımızda çocuklar için oyuncak kategorisinden küçük ev aletlerine, ev eşyası ihtiyacı olanlar için temel ürünlerden gıda sektörüne farklı birçok kategoride fırsat fiyatlarıyla onlarca ürün satışta olacaktır. Marketlerin fiziki alt yapıları ve insanların taleplerini üst düzeyde tutabilmek adına sezonluk ürünlere de sınırlı stoklarla yer veriliyor olmasının haricinde kampanyalar haftalık olarak aktüel bir şekilde düzenlenmektedir. Kendi öz markalarına şubelerinin genelinde ağırlık veriyor olan A101 Marketler kalite anlamında da birçok ulusal markayla yarışıyor halde olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Kurulduğu ilk yıllarda klasik market anlayışından farklı tarzda hizmet veriyor olmaları nedeniyle insanların alışkanlıklarını değiştirip tercih etmeleri zor olsa da zaman geçtikçe işleyişini insanların beklentileri yönünde değiştiriyor olması, taleplere karşılık veriyor olması nedeniyle mağaza sayısı bakımından ülkenin en büyük indirim mağazası olmayı başarmıştır. 2 Kasım A101 indirimleri Ekim Ayı içerisinde başarılı bir performans sergileyen markanın Kasım Ayı için hazırlamış olduğu ilk indirim listesidir. Yaygın şube ağı sayesinde evinize, iş yerinize yakın bir adreste mutlaka bulacağınız mağazası sayesinde ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlı bir şekilde giderme fırsatı yakalamış olacaksınız. Aldın Aldın sloganıyla önümüzdeki Perşembe günü stoklara girecek ürünlerden uygun fiyatları sayesinde mutlaka yararlanmanız gerektiğini tavsiye ediyoruz.

İçeriğinde bulunan ürünlerin her gelir grubundan, her yaş grubundan ve her cinsiyetten kişiye hitap eden şekilde başarılı bir şekilde düzenlendiği A101 2 Kasım Perşembe indirim fırsatlarını incelemeye başladığımızda; HI-LEVEL 43″ Uydu Alıcılı Full HD Led Tv 1.299 TL, Kaymaz Taban Saçaklı Oval Halı 39,95 TL, Goblen Kırlent Kılıfı 8,95 TL, Oyuncal Davul 4,95 TL, Oyuncak Pastalı Piknik Seti 8,95 TL, Kitap Kurdu Serisi 2,50 TL, Porland Tekli Porselen Ürünler 2,95 TL, Nehir Yemek Kaşığı / Yemek Çatalı 2,75 TL, Nehir Çay Kaşığı 1,50 TL, 5 Raflı Arkalıklı Kitaplık 59,95 TL, Telefon Priz Tutucu 1,25 TL, Hometech 12 LED’li Işıldak 12,50 TL, Diş Fırçalık 1 TL, Tava / Sahan / Sütlük 14,95 TL, Pişir Sakla Emaye Tencere 14,95 TL, Cam Saklama Kabı 3,95 TL, Dikdörtgen Tepsi 4,95 TL, Vestel Venus 5530 Cep Telefonu 569 TL, Silk&Blue Ters Havlu Bayan Patik Çorap 1,75 TL, Dertsiz Masa Örtüsü 9,95 TL, Oyuncak Küp 3,95 TL, Metropol 14,95 TL, Cep Kitapları 6,95 TL, HI-LEVEL HLJ-1000 Katı Meyve Sıkacağı 95 TL ve Nehir Tatlı Kaşığı / Tatlı Çatalı 2,25 TL’den raflarda müşterilerin beğenisine sunulacaktır.


 Haftanın öne çıkan ürünü: HI-LEVEL 43″ Uydu Alıcılı Full HD Led TV HI-LEVEL 43″ Uydu Alıcılı Full HD Led TV Özellikleri: 1 adet scart girişi, ethernet girişi, 2 adet usb girişi, pc bağlantısı vga üzerinden, Duvara sama aparatı, 2 adet HDMI girişi, Dahili uydu alıcısı gibi özellikler dikkat çekmektedir. Vestel garantisi ile satılan ürün markanın yaygın servis ağıyla tercih edilebilirliğini bir hayli arttırmaktadır. Açıklama: TV sektörü her geçen gün kendisini yenilemektedir. Bugün alınan bir cihazın birkaç ay sonrasında 2 – 3 üst versiyonunun çıkmış olma ihtimali oldukça yüksektir. Fakat ürünlerde firmaların izlemiş oldukları fiyat politikaları nedeniyle sürekli olarak bunların özellikle orta gelirli aileler tarafından alınması mümkün değildir. Hal böyle olunca teknolojinin çok gerisinde olmayan, ortalamanın biraz üstünde ekran görüntü kalitesine ve büyüklüğüne sahip olan ürünlere talepler bir hayli fazladır. Bahsettiğimiz tarzda ürünler ise genellikle A101 Marketler gibi indirim mağazacılığında yıllardır başarılı bir şekilde hizmet veren markaların düzenlemiş oldukları kampanyalar ile temin edilebilmektedir. 1.299 TL Satış Fiyatıyla A101’de bu hafta stoklarda olacak HI-LEVEL 43″ Uydu Alıcılı Full HD Led TV ihtiyacınız olması durumunda mutlaka tercih etmeniz gereken bir modeldir. Dijital ortamda ürün hakkında basit bir araştırma ile memnun müşteri kitlesinin bir hayli fazla olduğunu göreceksiniz.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER