banner166

BİM 3 Kasım 2017 Ürün Kataloğu

Yakın zaman içerisinde Bim market şubelerinde geçerli olacak olan Bim marketler 3 Kasım tarihli aktüel ürün listesi an itibariyle market yetkilileri tarafından paylaşıldı.

BİM 3 Kasım 2017 Ürün Kataloğu
banner158
banner174

Kampanya tarihi yakın olmasına rağmen şubelerde henüz farklı kampanyalar devam ettiği için insanlarda tarih kargaşası oluşturmamak adına mağazalarda duyurusu yapılmayan indirim listesi uzman editör kadromuz tarafından sizlerin rakip firmalarla fiyat kıyaslaması yapabilmeniz için incelenecektir. Aktüel ürün kampanyaları ile özellikle Cuma günleri market şubelerinde büyük yoğunluk yaşanmasına neden olan markanın liste içeriğinde yer almayan ürünlerinde dahi diğer firmalara kıyasla çok uygun fiyatlı etiketler yer almaktadır. Belirleyeceğiniz kampanyada olmayan birkaç ulusal markanın ürününü evinizin, iş yerinizin yakınından yer alan klasik market markasıyla kıyasladığınızda dahi toplandığında ciddi farklar oluşturacak rakamlara ulaşacaksınız. Bim Marketler yıllar içerisinde sürekli ürün çeşidini arttırmış ve mağazalaşmaya önem vermiştir. Bunun faydasını farklı gelir gruplarından insanlara hitap edebilmek olarak alan marka müşterilerden aldıkları yoğun talep neticesinde elde ettiği gücü yine müşterileri için harcamayı başarı olarak görmüştür. İndirim oranlarıyla olduğu kadar müşteri memnuniyetine önem veriyor olmasıyla da dikkatleri üzerine çeken marka günümüzde Türkiye’nin en büyük perakende zinciri konumundadır. Sektörde rekabet ortamının artması nedeniyle son aylarda reklam bütçelerini de arttıran Bim marketler farklı çizgide oluşturdukları reklam filmleriyle de dikkatleri üzerine çekmektedir. 3 Kasım Bim indirimli günler önümüzdeki Cuma başlayacak olup sayfamızda detaylarını paylaşacağımız ürünlere ihtiyaç duymanız halinde marketin açılış saatlerinde orada bulunmanızı tavsiye ediyoruz. Özellikle insanların geneline hitap eden sezonluk ürünlerin kısa sürede tükenebileceği gerçeğini dikkate almalısınız. Fiyat avantajı ve kalitesi nedeniyle tercih etmeniz gereken ürünleri almaya gittiğinizde kalmadığını öğrenmek kendinizi kötü hissetmenize neden olacaktır.

Bim 3 Kasım bu ayın ilk indirim listesi olup; ürün çeşitliliği bakımından geçtiğimiz ayın ortalamasının altında kalmıştır. Fakat bu haftadan sonra gerçekleştirilecek Bim Aktüel Ürün listelerinde ürün çeşitliliğinden bu haftaki içerikten şüphesiz daha geniş yelpazede olacağını düşünüyoruz. Ürün çeşitliliği bakımından bu şekilde olsa da fiyat ve kalite gibi nedenlerden dolayı insanların büyük talep göstereceğinden emin olduğumuz kampanya detaylarını incelemeye başladığımızda; Fakir Blender Robot Seti 125 TL, Paşabahçe Linea Su Takımı 7 Parça 11,90 TL, Brillant Yıkanabilir Halı 80×300 cm 47,50 TL, Ecodelux Elektrikli Buharlı Isıtıcı 49,90 TL, Chef’s Tek Fiyat Tencere Çeşitleri 16,90 TL, Bay – Bayan Eşofman Altı 17,90 TL, Bay – Bayan Şemsiye 19,90 TL, Awox Inox Su Isıtıcı 39,90 TL, Brillant Yıkanabilir Halı 130×190 cm 47,50 TL, Brillant Yıkanabilir Halı 80×150 cm 24,90 TL, Treking Ayakkabı 39,90 TL, Bayan Kadife Eşofman Takım 34,50 TL, Çakmak Taşlı Kamp Bıçağı 24,90 TL ve Lisanslı Çocuk Şemsiye 14,90 TL gibi çok cazip rakamlarla stoklarda olduğunu görüyoruz.

 
Haftanın öne çıkan ürünü: Fakir Blender Robot Seti Fakir Blender Robot Seti Özellikleri: Ölçme kabı, Paslanmaz çelik çırpıcı, Paslanmaz çelik blender ayağı, 2 farklı hız ayarı, 1100 Watt Açıklama: Günümüzde hanımların mutfaklarda vazgeçemedikleri, yemek yapımında, pasta, börek yapımında her konuda işlerini kolaylaştıran robot setleri özellikle indirim mağazaları aracılığıyla satışa sunulduklarında çok uygun fiyatlara satın alınabilmektedir. Robot setleri varlıklarında birçok karmaşık işi dakikalar içerisinde hallederken, yokluklarında bu işler saatlerce sürebilmektedir. Kesme, doğrama, rendeleme ve parçalama işlemleri için mutfak robotlarının olmadığı durumlarda saatlerce vakit ayrılmasına rağmen mutfak robotuyla yapılan işlemler kadar muntazam ve görsel açıdan estetik olmamaktadır. Bu nedenle haftanın öne çıkan ürünü olarak bahsettiğimiz 125 TL Fiyatıyla piyasa fiyatının çok altında olan yaygın servis ağıyla başarılı bir şekilde ülkemizde yıllardır hizmet vermekte olan Fakir Blender Robot Seti ihtiyacınız olması durumunda tercih etmelisiniz.

Bim aktüel ürün katalogu detaylarında yer alan ürünleri sayfamız aracılığıyla inceliyor olmanız rakip firmalarla arasındaki fiyat kıyaslamasını evinizden dahi çıkmadan yapabilmenizin önünü açmaktadır. Birkaç dakikanızı ayırdığınız marketlerin düzenledikleri kampanyalarda ihtiyacınız olan ürünleri farklı adreslerden en uygun şekilde giderebilirsiniz. Rekabet ortamının artmasına bağlı olarak sürekli şubelerini arttıran markaların evinizin, iş yerlerinizin lokasyonuna yakın olan şubeleri mutlaka bulunmaktadır. 3 Kasım 2017 Bim indirim listesinde yer alan ürünleri ihtiyaç olması durumunda alabilmek için acele etmelisiniz. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak diğer kampanyalardan kısa sürede haberdar olabilmek adına sayfamızı takip etmeye devam etmelisiniz.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER