Derince’deki ikinci viyadüğün tabliyeleri konuluyor

Derince’deki ikinci viyadüğün tabliyeleri konuluyor

Derince’deki ikinci viyadüğün tabliyeleri konuluyor
banner158
banner174

 Körfez ve Derince arasında uzanan alternatif yolun ikinci viyadüğünün tabliye montajı yapılıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez ve Derince arasında uzanan alternatif yolda ikinci viyadüğün çalışmaları devam ediyor. Ayak çalışmaları tamamlanan yapının tabliyeleri yerleştiriliyor. Tabliyelerin konulmasının ardından dolgu ve üstyapı uygulamaları yapılacak.  Kuzey-güney eksenli uzanan alternatif yolun iki yakası viyadük ile birbirine bağlanmış olacak. İkinci viyadük iki kilometrelik ulaşım güzergahını yaklaşık 150 metreye indirecek.

 

İKİNCİ VİYADÜK

Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Esentepe’de yapılan viyadük sayesinde kısalacak yol, güvenli ulaşım da sağlayacak. DerinceÇenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında uzanan alternatif yol iki viyadüğe sahip olacak. Alternatif yol, Derince’nin Çınarlı Mahallesi’ni Esentepe’ye, Esentepe’yi Harmantarla’yaHarmantarla’yı Yeni Kent’e, İbn-i Sina Mahallesi’ni 60 Evler’e veKirazlıyalı’ya kadar bağlayan bir güzergah.

 

1000 METRE YOL

Alternatif güzergahta ikincisi olarak planlanan viyadük, 20 metre genişlik ve 134 metre uzunluğa sahip. Viyadük çalışması projesi kapsamında 1000 metre uzunluğunda yol da yapılacak. Çalışmada ortaya çıkacak yol bölümüne 2 bin ton asfalt serilecek. Viyadükte tretuvar ve aydınlatma işleri de gerçekleştirilecek.

 


Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2017, 21:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER