Özbekler, ERMAŞ Mermer’e hayran kaldı

Özbekler, ERMAŞ Mermer’e hayran kaldı

 Özbekler, ERMAŞ Mermer’e hayran kaldı
banner158
banner174

32 Yıldır Muğla’da faaliyet gösteren ERMAŞ Mermer fabrikasının bölgedeki yatırımlarını  ziyaret eden Özbek Bakan firmanın tesislerine hayran oldu ve  iş birliği yapmak adına yönetim kurulu başkanı Mustafa Ercan’ı Özbekistan’a davet etti.

Özbekistan İnşaat malzemeleri bakanı Botir Zaripov ERMAŞ  Mermeri fabrikasını ziyaret ederek yönetim kurulu başkanı Mustafa Ercan ile görüştü.

ERMAŞ Mermer’in Sektördeki 32 yıllık deneyimlerini Ülkelerine yatırım yapmak suretiyle kendileri ile paylaşmak istediklerini söyleyen Özbekistan İnşaat Malzemeleri Bakanı Botir Zaripov firmanın yatırımlarını hayranlıkla inceledi.

ÖZBEKİSTAN CUMHURBAŞKANININ TALİMATI İLE

Firmanın  yatırımlarının öğrenilmesi ve kendi ülkelerinde yatırım yapılması konusunda Özbekistan Cumhurbaşkanının kendilerine özel talimat verdiğini söyleyen Botir Zaripov ERMAŞ Mermer gibi sektöründe deneyimli ve iyi bir markaya sahip firmalar ile iş birliği yapmaya  hazır olduklarını bunun içinde Özbekistan’da bulunan Mermer sahalarını incelemek üzere  ERMAŞ Mermer yönetim kurulu başkanı Mustafa Ercan’ı  ülkelerine davet  etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2017, 20:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178