Burak Uluköylü’den Ak Partililere, “Siz kendinize yenildiniz”

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü sosyal medya hesabından Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın 102.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’nde salonun yarısının boş olduğunu belirterek, “Kabul edin artık, siz kendinize yenildiniz!!!” dedi.

Burak Uluköylü’den Ak Partililere, “Siz kendinize yenildiniz”
banner158
banner174

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım.

KABUL EDİN ARTIK,

SİZ KENDİNİZE YENİLDİNİZ!!!

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı bilmem kaçıncı ilçe danışma toplantısı yapmış, bölgemizin “vicdanı cüzdanı kadar” olan bir gazetecisi de manşet yapmış salona da gitmeden;

“Ak Parti Gebze’de Salona Sığmadı” diye.

20 yıllık konforlu iktidarınızın finalindeki ilçe danışma toplantınız içler acısı, açıkçası acınacak haldesiniz;

Eskisi - Yenisi Milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının, İl Başkanlarının, İl Kadın Kolları Başkanının, İlçe Başkanlarının, İlçe Kadın Kolları Başkanının, İlçe Gençlik Kolları Başkanının, Meclis Üyelerinin, Mahalle Başkanlarının, İlçe Yöneticilerinin, İlçe Kadın Kollarının, İlçe Gençlik Kollarının, Mahalle Başkanlarının, Mahalle Teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşen ilçe danışma toplantınızda yaklaşık 640 kişilik bir mekanda yarısını ancak doldurup 300-350 kişiyle ilçe danışma yapmak düşmüş olduğunuz içler acısı durumu gözler önüne sermekte.

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinin oturma planını ve toplantıya ilişkin görseller aşağıdadır.318 kişilik salon kısmı hemen hemen, 319 kişilik balkon ise ayaktaki 15-20 çocuk dışında koltuklar bomboş, toplamda salon+balkon 647 kişilik mekânın yarısı ancak doldurulabilmiş. Durum açık seçik gözler önünde olmasına rağmen bizim bölgemizin “Vicdanı Cüzdanı Kadar “ olan gazetecisi ise salona sığdıramamış 300 kişiyi, sığdıramamakla kalmamış haberin başlığında kullandığı fotoğrafta o salona ait olamayan salonun yarısı bile dolu olmayan bir mekânın başka bir programa ait fotoğrafını paylaşmış. Recep Kaya başkanım ‘Seni Allah İçin Seviyorum’ senin kaderin bu olmamalıydı, Sen ki; bu davaya ‘ŞİİRLER YAZACAK’ kadar bir aşkla bağlı olsan da, siyasette ‘Enver Paşa Talihli’ oldun, davanın mürüvvetini göremeyeceksin, çöküş dönemine denk geldin. İşin en kötüsü de; Padişaha ‘Ben patlıcanın değil, sizin dalkavuğunuzum’ fıkrasındaki gibi sözüm ona gazetecilerin olmasıdır. (Bu arada biz 300 kişiyle çay içmeye gidiyoruz )” dedi.

Kaynak: Uluköylü’den Ak Partililere, “Siz kendinize yenildiniz”

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2021, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER