banner166

Gebze Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası Başkan adayı Cesur Kurtgöz Kimdir?

Gebze Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası Şubat ayında seçime gidiyor.Başkan adayı Cesur Kurtgöz gazetemize ziyarette bulunarak yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gebze Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası Başkan adayı Cesur Kurtgöz Kimdir?
banner158
banner174

Gebze Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası Şubat ayı içersinde seçime gitmeyi planlıyor.Esnaf odası başkanı adayı Cesur Kurtgöz gazetemize ziyarette bulunarak yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.Kurtgöz Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu ve meslektaşlarının desteklerini beklediğini dile getirdi.

Cesur Kurtgöz Kimdir ?

1974 Gebze doğumlu olan Kurtgöz Tokat /Erbaa nüfusuna kayıtlıdır.İlkokulu Beylikbağı ilkokulunda,orta öğreniminide Erbaa İmam Hatip Lisesinde tamamladı.1993 yılından itibaren taksi,kamyon taşımacılığı ,kömür,tüp bayiliğiişletmekte olup birçok sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. 2014/2019 yılları arasında Gebze Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2021, 10:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zekeriya er
Zekeriya er - 2 yıl Önce

Kardesim sivil hayatinda sosyal güler yüzlü basarili sevilen güzel bir kardeşim sin rabbim yardımcın ız olsun inşAllah

Hacı sert
Hacı sert - 2 yıl Önce

Değerli kardeşim ... yapmış olduğun her işinde başaŕını ve gayretini görüyoruz.. Allah yolunu izini açık etsin umuyorum buradan da alnının akıyla çıkarsın Sonsuz başarılar dilerim

Durmuş ocaklı  ocaklı nakliyat
Durmuş ocaklı ocaklı nakliyat - 2 yıl Önce

Başarılar diliyorum destekliyoruz sonuna kadar içimizden birisi yenilikçi birisi işi bilen birisi seninleyiz şimdiden hayırlı olsun

Fedayi kardeş
Fedayi kardeş - 2 yıl Önce

Başarılar diliyorum çok düzgün bir kardeşimiz hayırlı olur inşAllah

Hüseyin sert erbaa
Hüseyin sert erbaa - 2 yıl Önce

Başarilar dilerim kardeşim

SIRADAKİ HABER